My Twitter Feed

29 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Συνέργειες για τουρισμό -

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Λουτσέσκου στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2021

Στη 1η δεκάδα της διασποράς -

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Παιονία με Πράσινο Σημείο -

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

“Η οργή να γίνει δύναμη αλλαγής” -

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Παρεμβάσεις στη ΔΕ Πικρολίμνης -

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Φωτιά σε δασική περιοχή του Φανού -

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Τρίτοι χειρότεροι στα εμβόλια! -

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Παιονία: Συνέργειες για τουρισμό

Η ανάδειξη του φυσιολατρικού, οινικού, ιστορικού και θρησκευτικού τουρισμού στο Δήμο Παιονίας, θα προκύψει έπειτα από συνέργειες του δήμου με τις αρμόδιες υπηρεσίες, το τοπικό επιχειρείν και τους δημότες, ενώ αρωγός θα είναι η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας.

Αυτό συμφώνησαν ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης κι  ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της ΠΚΜ Αλέξανδρος Θάνος, σε συνάντησή τους που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο έπειτα από πρόσκληση του κ. Σιωνίδη προκειμένου να συζητηθεί η από κοινού δράση για την  ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού  στο δήμο.

Στα πλαίσια της επίσκεψης,  ο κ. Θάνος  ξεναγήθηκε από τον επικεφαλής της Ομάδας Τουριστικής Προβολής του δήμου Χρήστο Δραγανίδη και τους συνεργάτες τουρισμού,  στον Ιερό Ναό Άξιον Εστί και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης, καθώς και στους καταρράκτες του Σκρα και στη Γαλάζια λίμνη.

Στα μέσα Οκτωβρίου ο κ. Θάνος θα επισκεφθεί τη Γουμένισσα με σκοπό την ανάδειξη του οινικού τουρισμού συνοδεύοντας εξειδικευμένους στον κλάδο αυτό δημοσιογράφους.

Προσκεκλημένος του δήμου ήταν επίσης και ο δημοσιογράφος Σάκης Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης της τουριστικής ιστοσελίδας “Όμορφα Ταξίδια”,  ο οποίος, από κοινού με τον κ. Θάνο,  ξεναγήθηκε στην περιοχή με σκοπό την προβολή της.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμος κατασκεύασε πρόσφατα την τουριστική ιστοσελίδα visitpaionia.gr, την οποία και εμπλουτίζει διαρκώς, ενώ πρόκειται να συνδεθεί και με  τα social media της ΠΚΜ.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη οργανώθηκε από τον δήμο Παιονίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τουρισμού, η οποία τιμήθηκε στις  27 Σεπτεμβρίου.

Σχολιάστε