My Twitter Feed

10 Νοεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ -

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, 2022

Η Ειρήνη για τις παρακολουθήσεις -

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, 2022

Η Δοϊράνη, οι πρόσφυγες, το σινεμά -

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, 2022

ΠΑΣΟΚ: Στο επίκεντρο η Υγεία -

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, 2022

Ξεκινά η 1η μονάδα κάνναβης -

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, 2022

Συμμετοχή και των εμπόρων Κιλκίς -

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, 2022

Καταγγελία-σοκ του Φιλοζωικού Κιλκίς -

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, 2022

“Αλλάζουν τη φιλοσοφία του ΕΣΥ” -

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, 2022

Παιονία: Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνέλευση της Ο.Μ. Παιονίας στο δημοτικό κατάστημα Αξιούπολης, την οποία πλαισίωσαν με τις παρεμβάσεις τους, το μέλος της Κ.Ε Κ. Μορφίδης, ο συντονιστής της Ν.Ε. Τ. Κεσίδης και η συντονίστρια της Ο.Μ. Παιονίας Μ. Παναγιωτίδου.

Οι τοποθετήσεις τους αφορούσαν το πρόγραμμα που παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Α. Τσίπρας, στη ΔΕΘ και τα έξι σημεία στα οποία βασίζεται η κυβερνητική προοπτική των προτάσεων που περιλαμβάνει.

Η ακρίβεια σε ενέργεια και ευρύτερα στην καθημερινή ζωή μονοπώλησαν την κουβέντα, που ακολούθησε. Παλιά και νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντάλλαξαν απόψεις και μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους για το κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας που προκύπτει από τους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Επιπρόσθετα, το ζήτημα της διαφθοράς, με τελευταίο γεγονός, την υπόθεση Πάτση αποτέλεσε σε συνδυασμό με τα προηγούμενα, επίκεντρο της διαδικασίας.

Στόχος της οργάνωσης μία επόμενη συνέλευση με κεντρικό θέμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών τον επόμενο Οκτώβριο.

Σχολιάστε