My Twitter Feed

9 Σεπτεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Ιδού τα μεγάλα θέματα -

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, 2022

Αδελφοποίηση με 5 δήμους της Ιταλίας -

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, 2022

Κιλκίς: Επέστρεψε η μεγάλη γιορτή! -

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, 2022

Χάνουμε ως νομός έδρα στη Βουλή; -

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2022

Από το Κιλκίς, τώρα και στις ΗΠΑ! -

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2022

Ιδού οι ελλείψεις των νοσοκομείων -

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2022

Ένας γιατρός και μοναδικός! -

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι στο συλλαλητήριο -

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2022

Παιονία: Ιδού τα μεγάλα θέματα

Τα θέματα νευραλγικής σημασίας για το Δήμο Παιονίας τέθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου στον νομό Κιλκίς, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά, η διοίκηση του δήμου επέδωσε υπόμνημα στον επικεφαλής του κλιμακίου υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ζητώντας να προωθηθούν από την κεντρική διοίκηση τα εξής:

  1. Κατασκευή δεύτερης λωρίδας κυκλοφορίας στην εθνική οδό (ΠΑΘΕ) από Πολύκαστρο έως κόμβο Μαλγάρων.( Επίσπευση της έναρξης των εργασιών).
  2. Μέτρα για τον έλεγχο των προσφυγικών ροών με αφορμή την συγκέντρωση προσφύγων στην ευρύτερη περιοχή Ειδομένης – Ευζώνων.
  3. Ικανοποίηση αιτήματος της ΔΕΥΑ του δήμου μας προς το υπουργείο εσωτερικών για την αντιμετώπιση φαινομένων λειψυδρίας- επισκευή δικτύου ύδρευσης- αποχέτευσης από φυσικές καταστροφές λόγω θεομηνίας.
  4. Κατασκευή νέας γέφυρας Αξιού ποταμού επί της επαρχιακής οδού Αξιουπόλεως – Πολυκάστρου.
  5. Ένταξη στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του έργου αγροτικής οδοποιίας Γουμένισσας – Ευρωπού.

Όπως υπογραμμίζει ο δήμος, το υπόμνημα προς τον κυβερνητικό κλιμάκιο είναι το τέταρτο που δίδεται από την διοίκηση το τελευταίο διάστημα, καθώς προηγήθηκαν οι συναντήσεις και τα αντίστοιχα υπομνήματα προς την υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, τον υφυπουργό μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον υφυπουργό παρά τον πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Ιούλιο.

Προσθέτει δε ότι παράλληλα η διοίκηση είναι σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος, με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά, “του οποίου οι παρεμβάσεις είναι συνεχείς και καταλυτικές”, όπως σημειώνει.

Σχολιάστε