My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Παιονία: Η γιορτή των γραμμάτων

giorti-trion-ierarxon-paioniaΜε αφορμή την γιορτή των Τριών Ιεραρχών, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Δήμο Παιονίας και την Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού, η καθιερωμένη γιορτή των Γραμμάτων στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

 kentro-politismou-polykastrouΤην Γιορτή Γραμμάτων χαιρέτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Πολυκάστρου, Αξιουπόλεως και Γεφύρης κ.κ. Δημήτριος και ακολούθησε ομιλία της φιλολόγου καθηγήτριας του Γυμνασίου Πολυκάστρου κας Γούργουλης Ελένης.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο Παιονίας, οι αριστεύσαντες μαθητές, οι πρώτοι των αριστευσάντων μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων, οι επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και δύο μαθητές για την εθελοντική τους δράση στην εικαστική παρέμβαση της εικόνας του Γυμνασίου Πολυκάστρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: o Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Πολυκάστρου, Αξιουπόλεως και Γεφύρης κ.κ. Δημήτριος ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας, ο Βουλευτής Νομού Κιλκίς κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Γκουντενούδης, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παιονίας, οι εκπαιδευτικοί  καθώς και πλήθος κόσμου.

Δελτίο τύπου από Δήμο Παιονίας

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε