My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παιονία: Η Γιορτή Γραμμάτων

SONY DSCΤο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου  ο Δήμος Παιονίας και η Αντιδημαρχία  Παιδείας πραγματοποίησαν τη Γιορτή των Γραμμάτων.

Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό ο μητροπολίτης Γουμένισας, Δημήτριος, ενώ για το θέμα της ημέρας μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου Παναγίας Σουμελά, Γεώργιος Τανιμανίδης. (Το σωματείο έχει καθιερώσει εδώ και 40 χρόνια την ετήσια βράβευση μαθητών με αφορμή τη γιορτή των Γραμμάτων)

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν από τον δήμαρχο Παιονίας  οι πρώτοι των αριστευσάντων γυμνασίων και λυκείων του δήμου, ενώ ακολούθησε βράβευση από τον κ. Τανιμανίδη. Φέτος το Ιερό Προσκύνημα «Παναγία Σουμελά» απένειμε 5 υποτροφίες στους μαθητές των λυκείων του δήμου με το μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

SONY DSCΗ εκδήλωση συνεχίστηκε  με βράβευση των υπολοίπων αριστούχων παιδιών καθώς και των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια.

Στη γιορτή παραβρέθηκαν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γκουντενούδης, οι αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Παιονίας, οι π[ρόεδροι της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση, εκπαιδευτικοί και γονείς και συγγενείς των μαθητών.

Από δελτίο τύπου του Δήμου Παιονίας

Σχολιάστε