My Twitter Feed

9 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σε απόγνωση ο εμπορικός κόσμος! -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Ηχηρή παραίτηση αιρετών ΔΑΚΕ -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρότες κομμένοι από ενισχύσεις -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Καλά στο Κιλκίς, άνοδος στη χώρα -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Ταινία για τη Δοϊράνη από την ΠΚΜ -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Αγωνία για τη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση για δρόμο σε Παιονία -

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, 2021

Παιονία: Επαφές με γερμανικό δήμο

Τηλεδιάσκεψη με στόχο την γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου μεταξύ των δημάρχων Παιονίας Κωνσταντίνου Σιωνίδη και Schwäbisch Gmünd Ρίτσαρντ Άρνολντ και των συνεργατών τους, στην οποία συμμετείχε και ο υφυπουργός του ομοσπονδιακού υπουργείου οικονομίας και ανάπτυξης της Γερμανίας Norbert Barthle.

Απώτερος σκοπός είναι η συνεργασία μεταξύ των δύο δήμων αναφορικά με τα θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των δημοτών τους, την οικονομική ανάπτυξη, και την τεχνογνωσία.

Όπως τόνισε ο Γερμανός δήμαρχος κατά τον χαιρετισμό του, οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έγιναν όταν ο δήμαρχος Παιονίας επισκέφτηκε το γραφείο της Ελληνογερμανικής συνέλευσης στη Θεσσαλονίκη, εκφράζοντας τη χαρά του για το σημερινό αποτέλεσμα.

Στην διάρκειας δύο ωρών τηλεδιάσκεψη έγινε η παρουσίαση των δήμων Παιονίας και Schwäbisch Gmünd με την προβολή σχετικών βίντεο, ενώ στη συνέχεια συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες, καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης.

Συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι επαφές, με τη δημιουργία θεματικών ενοτήτων σχετικών με τον τουρισμό, τη διαχείριση των απορριμμάτων, και τη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Δελτίο τύπου από Δήμο Παιονίας

Σχολιάστε