My Twitter Feed

29 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αγ. Πέτρος: Συνέχεια αντιπλημμυρικού -

Παρασκευή, 29 Απριλίου, 2022

ΔΕΕΠ ΝΔ: Ημερίδα για τον πόλεμο -

Παρασκευή, 29 Απριλίου, 2022

Το ΕΚΚ για την εργατική 1η Μάη -

Τετάρτη, 27 Απριλίου, 2022

SOS κτηνοτρόφων του Ν. Κιλκίς! -

Τρίτη, 26 Απριλίου, 2022

Μεγάλη επένδυση στο Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Απριλίου, 2022

Η αποκλιμάκωση έγινε θεαματική! -

Τρίτη, 26 Απριλίου, 2022

Νερό από Μπέλλες στις Μουριές -

Παρασκευή, 22 Απριλίου, 2022

Υποψήφιοι για τη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ -

Πέμπτη, 21 Απριλίου, 2022

Παιονία: Εξετάσεις από κινητή μονάδα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη δράση διαγνωστικών εξετάσεων από Ιατρική Κινητή Μονάδα, που διοργάνωσε το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος με την υποστήριξη του Δήμου Παιονίας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 26 Απριλίου στην Αξιούπολη με γυναικολόγο, παιδίατρο και ωτορινολαρυγγολόγο και στις 27 Απριλίου στον Ευρωπό με γυναικολόγο και παιδίατρο. Προς εξέταση προσήλθαν συνολικά 75 άτομα.

Η Κινητή Ιατρική Μονάδα προσέφερε υπηρεσίες εξέτασης και καθοδήγησης (υπερηχογράφημα και ιατρική εξέταση) και ενημέρωσε το γυναικείο πληθυσμό για την αναγκαιότητα προληπτικής εξέτασης, ώστε να επιτευχθεί έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου.

“Το τελευταίο διάστημα ο τομέας της Δημόσιας Υγείας δοκιμάζεται λόγω της πανδημίας του Covid-19, η πρόληψη και η ενημέρωση στο ζήτημα της υγείας αποτελεί την βασική μας προτεραιότητα. Ως Δημοτική Αρχή οφείλουμε να αναζητoύμε εναλλακτικές λύσεις για την καλύτερη πρόληψη και ενημέρωση των πολιτών, ώστε να αποτρέψουμε την περαιτέρω επιβάρυνση των δεικτών δημόσιας υγείας”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Σχολιάστε