My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αίτημα για χρηματοδότηση

Αίτημα προς το «Ταμείο Αλληλεγγύης» υπέβαλλε ο Δήμος Παιονίας προκειμένου να λάβει χρηματοδότηση για το έργο «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – ΓΕΦΥΡΑΣ ΑΞΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ», προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει :

  1. Την κατασκευή πλήρους δικτύου ηλεκτροφωτισμού από την δυτική έξοδο του Πολυκάστρου έως την γέφυρα του Αξιού ποταμού για μήκος περίπου 500,00 m. με 25 ιστούς ύψους 7,00 m με φωτιστικό σώμα τύπου LED.
  2. Την κατασκευή τμημάτων πεζοδρομίου στην δεξιά πλευρά της επαρχιακής οδού Πολυκάστρου-Κιλκίς συνολικού μήκους 1.376,00 μέτρων.

Το έργο αυτό, για το οποίο ζητά χρηματοδότηση ο δήμος Παιονίας , είναι ένα μόνο τμήμα του συνολικού έργου που απαιτείται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στον δρόμο Νέας Καβάλας – Αξιούπολης (ασφαλή κυκλοφορία των κατοίκων και των εργαζομένων στην ευρύτερη περιοχή), όπως άλλωστε αποτυπώνεται και στην μελέτη σκοπιμότητας που συνοδεύει το αίτημα.

Το έργο υποβάλλεται προσαρμοσμένο στον προϋπολογισμό που μπορεί το ταμείο αλληλεγγύης να εγκρίνει προς χρηματοδότηση στην παρούσα φάση και ο Δήμος Παιονίας αναμένει νέα πρόσκληση ώστε να υποβάλλει προς χρηματοδότηση και το υπόλοιπο του έργου. 

 

 

Σχολιάστε