My Twitter Feed

21 Δεκεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Nέα διοίκηση στους αρχιτέκτονες -

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2021

Καμπάνια ενάντια στην ακρίβεια -

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2021

Συνεχίστηκε η καθοδική πορεία -

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2021

Έπεσε παγετός στα Κρούσια -

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, 2021

“Υπάρχουν μελέτες για αρδευτικά;” -

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, 2021

Ιδού τι έγινε και τι όχι στο ΓΝΚ -

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου, 2021

Σταθερά στο “βαθύ κόκκινο”! -

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, 2021

Παιονία: Τεστ σε μόνιμη βάση -

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, 2021

Χαμόγελα στο Κήπο των Χριστουγέννων

Οι μικροί δημότες απολαμβάνουν τις πολιτιστικές προτάσεις του Δήμου Κιλκίς για την εορταστική περίοδο, πλημμυρίζοντας με τις χαρούμενες φωνές και το κέφι τους τον Κήπο των Χριστουγέννων!

Κάθε ημέρα είναι και διαφορετική στον Κήπο των Χριστουγέννων και στο θεματικό πάρκο ‘’Ο Κήπος των Ζαχαρωτών’’ με ζωηρόχρωμες εικόνες και κατασκευές που θαρρείς και είναι βγαλμένες από κάποιο αγαπημένο παραμύθι.

Με το που η νύχτα σκεπάζει με τα πρώτα της λεπτά πέπλα τον Κήπο των Χριστουγέννων ανάβουν οι προβολείς και οι συχνοί επισκέπτες του σπεύδουν να παίρνουν θέση στις ζώνες διασκέδασης! Παίζουν, χορεύουν, διασκεδάζουν με τα προσφερόμενα θεάματα και η χρυσόσκονη της παιδικής αθωότητας σκορπίζεται σε όλο το χώρο μεταφέροντας παντού τη ζωντάνια και τη χαρά τους. Τα παιδιά είναι η ψυχή του Κήπου των Χριστουγέννων και του Κήπου των Ζαχαρωτών!

Μέχρι στιγμής έχουν παρακολουθήσει με περιέργεια την παρέλαση των φαντασμάτων γύρω από το φιλάργυρο και σκληρόκαρδο Σκρουτζ, που θεωρούσε τα Χριστούγεννα άσκοπη σπατάλη χρόνου, και την μεταστροφή του σε φιλάνθρωπο ευεργέτη, – η παιδική παράσταση παίχθηκε και στο Πολιτιστικό Κέντρο του Σ.Σ. Μουριών- έχουν συμμετάσχει σε μουσικοκινητικά παιχνίδια παρέα με την ομάδα της Baguetterie ενώ σήμερα διασκέδασαν με τα αστεία καμώματα της καμήλας, του σκαντζόχοιρου, της κατσίκας και της αλεπούς ταξιδεύοντας στο μουσικό χαλί της Χοραλίας.

Χριστουγεννιάτικα πάρτι με εξωτικά και διασκεδαστές στήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στις πλατείες του Νέου Αγιονερίου του Μικροκάμπου και του Παλαιού Αγιονερίου με φροντίδα του Δήμου, των Κοινοτήτων και των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων και η λάμψη στο βλέμμα των παιδιών έγινε χαρούμενη προσδοκία μπροστά στα γλυκίσματα και στα δώρα του Αϊ – Βασίλη!

Το πρόγραμμα των παιδικών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς στις Δημοτικές Ενότητες συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα σε Δροσάτο, Χέρσο και Ευκαρπία.

Σχολιάστε