My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πίτα και βραβεύσεις από ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς

foto 11Με βασικό σύνθημα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και την παρουσία των αθλητών, προπονητών, εφόρων και τους  γονείς των αθλητών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 σε εορταστική ατμόσφαιρα στο παλιό κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. η εκδήλωση της κοπής της 4ης βασιλόπιτας του Α.Σ. «Αίας Κιλκίς».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Πετζερετζής Πρόδρομος και ο κ. Μαϊστρέλης Αυγερινός προπονητής του Γ.Σ. Ηρακλής Θεσ/νίκης-τμήμα του τζούντο και καθηγητή φυσικής αγωγής του ΚΕΘΕΑ.

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Έφη foto 9Βασιλειάδου–Κουκάκη και στη συνέχεια το λόγο πήραν οι προπονητές των τεσσάρων τμημάτων Στίβου, Βόλεϊ, Ποδηλασίας και Τζούντο, κ. Α. Παυλίδης, Σ. Αλατζόγλου, Α. Χιονίδης και Α. Καρίτσας αντίστοιχα, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην αγωνιστική δράση της χρονιάς που πέρασε και τονίσανε τους βασικούς στόχους που έχουν θέσει για τα επόμενα χρόνια. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα ηλικιακά τμήματα υποδομής, που αποτελούν και τον βασικό κορμό του συλλόγου, ο οποίος διανύει ήδη την τέταρτη χρονιά λειτουργίας του.

Ακολούθησε επίδειξη από το νεοσύστατο τμήμα τζούντο του συλλόγου ασκήσεων τεχνικής του αθλήματος και μεθόδων αυτοάμυνας, η οποία ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό, που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση του συλλόγου.

foto 15Εν συνεχεία ακολούθησε η βράβευση από τον αντιδήμαρχο Κιλκίς κ. Πετζερετζή της 4χρονης Αίγλης, της μικρότερης αθλήτριας του τμήματος τζούντο, η οποία μόλις πριν από 1 περίπου μήνα πέτυχε την πρώτη διάκριση του τμήματος κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο, η βράβευση του κ. Μαιστρέλη Αυγερινού για την μέχρι σήμερα προσφορά του στο άθλημα του τζούντο και τέλος η βράβευση του Κατσαρώνα Θανάση για την κατάκτηση της κίτρινης ζώνης εντός χρονικού διαστήματος μόλις 3 μηνών εξάσκησης του στο τμήμα τζούντο του Α.Σ. «Αίας Κιλκίς».

Τέλος έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του συλλόγου και ανταλλαγή δώρων μεταξύ των παιδιών του συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. «Αίας Κιλκίς» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους γονείς των αθλητών για την ανεκτίμητη βοήθεια, συμμετοχή και συνεργασία τους για την διοργάνωση του πλούσιου μπουφέ, που ακολούθησε μετά το πέρας της εκδήλωσης, καθώς επίσης και τον οργανισμό αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και παιδικών σταθμών για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του συλλόγου.

 

 

 

Σχολιάστε