My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πέρασε με τη πρώτη το όριο η Γ. Τριανταφυλλίδου

triantafyllidou_gaskilkisΠρωτιά για Φ. Αβράμογλου, μετάλλια για Χρ. Κεραμάρη και Α. Ισχνοπούλου – Με επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες Στίβου στην Νικήτη.

Πάνω από διακόσιοι, κυρίως μικροί αθλητές και αθλήτριες Σωματείων από όλη τη Μακεδονία,  συμμετείχαν στους Αγώνες Στίβου που διοργανώθηκαν στη Νικήτη Χαλκιδικής, την Κυριακή, από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και το Γυμναστικό Σύλλογο «η Σιθωνία» υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας,  υπό την ευθύνη του Νίκου Παπαδημητρίου, μέλους της Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και προέδρου του Γ.Σ. “Η Σιθωνία”

Το όμορφο γήπεδο Νικήτης, οι πολλοί θεατές, ο μεγάλος αριθμός αθλητών-τριών και ο σχετικά καλός  καιρός,  δημιούργησαν ένα εξαίρετο αθλητικό θέαμα, το οποίο ικανοποίησε όλους όσους βρέθηκαν στο στάδιο την Κυριακή, ενώ σημειώθηκαν ορισμένες αξιοσημείωτες για την εποχή επιδόσεις .

Avramoglou_Keramari aponomiΤο τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς πήρε μέρος στους αγώνες με ομάδα αθλητών του τιμώντας τους διοργανωτές αλλά δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στα “αστεράκια” να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και αγωνιστικών εμπειριών.

Ωστόσο, οι αγώνες αυτοί της Νικήτης σηματοδότησαν και μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του ΓΑΣ Κιλκίς. Αφού, τριάντα τρία χρόνια μετά την ίδρυση του τμήματος Στίβου του συλλόγου , μια αθλήτρια του, η δεκαεπτάχρονη Γιώτα Τριανταφυλλίδου αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα στο αγώνισμα της σφυροβολίας καταφέρνοντας όχι μόνο να διακριθεί αλλά και να “γράψει” με την πρώτη της εμφάνιση το όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της με βολή στα 40,87 μ., κατακτώντας την 4η θέση σε έναν αγώνα επίπεδου τελικού Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς συγχαίρει τόσο την αθλήτρια όσο και τον προπονητή της Χάρη Μηναρετζή για αυτή την επιτυχία , η οποία ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία του τμήματος Στίβου , και τους εύχεται να δικαιωθούν οι αγωνιστικοί στόχοι τους με επιτυχίες σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Επιτυχίες ωστόσο ο ΓΑΣΚ είχε και στους αγώνες των μικρών κατηγοριών , αφού η “συνήθης ύποπτη” φέτος Φανή Αβράμογλου κέρδισε ακόμη έναν αγώνα φέτος , αυτή τη φορά τα 150 μ των Παγκορασίδων μίνι, έχοντας όμως άξια συμπαραστάτισσα την Χρυσούλα Κεραμάρη που τερμάτισε 2η στο ίδιο αγώνισμα.

Στο άλμα σε μήκος των Παγκορασίδων Β’  η ταλαντούχες Άννα Ισχνοπούλου και Μελισσιά Γεωργιάδου με πολύ καλές εμφανίσεις πήραν την 3η και την 4η θέση σε έναν αγώνα με πολλές συμμετοχές και υψηλό συναγωνισμό.

Τέλος την 4η θέση στον ακοντισμό των Παγκορασίδων Α’ με 28,78 μ κατατάχθηκε η Σωτηρία Καζαντζίδου, επίδοση μικρή για τις πολύ μεγάλες της δυνατότητες,  αλλά  με πολλά προβλήματα στην τεχνική της εξαιτίας της αλλαγής του ακοντίου από φέτος.

Την αποστολή συνόδεψαν στους αγώνες οι προπονητές του ΓΑΣΚ Κώστας Μηναρετζής, Φίλιππος Μισαηλίδης και Χάρης Μηναρετζής και έφορος του ΓΑΣΚ Κυριάκος Αβράμογλου.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε