My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πέντε χρόνια χωρίς τον Αλέξη

alexis-grigoropoulosΤιμάται σήμερα Παρασκευή η μνήμη του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ πριν από πέντε χρόνια από τον ειδικό φρουρό Επ. Κορκονέα. Μαθητές, φοιτητές, οργανώσεις της αριστεράς και αντιεξουσιαστικές κινήσεις καλούν σε συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Πάτρα και αλλού, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ θα βρίσκονται επί ποδός. Στην Αθήνα μεγάλες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στα Προπύλαια, το πρωί και το απόγευμα.

Όπως κάθε χρόνο, στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί μαθητικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, ενώ για τις 18:00 έχει προγραμματιστεί στο ίδιο μέρος συγκέντρωση μνήμης στον Αλέξη Γρηγορόπουλο και πορεία.

Καίρια σημεία, και κυρίως γύρω από τη Βουλή όπου θα καταλήξουν οι πορείες, θα φυλάσσονται από ισχυρές δυνάμεις ΜΑΤ.

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί και στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις και πορείες στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ειδικότερα, στις 11 το πρωί στην Καμάρα θα συγκεντρωθούν οι μαθητές, με κάλεσμα του συντονιστικού συνελεύσεων μαθητών ενώ στις 6 το απόγευμα στο ίδιο σημείο απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, φοιτητικοί σύλλογοι, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΚΕΕΡΦΑ, και κινήσεις του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Πηγή: tvxs.gr

Σχολιάστε