My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πέντε στα πέντε, ο Αλέξανδρος

alexandros-kilkis

Πέντε στα πέντε είχε το Σαββατοκύρικο ο Αλέξανδρος Κιλκίς, με τις ομάδες του. Η αρχή έγινε το Σάββατο το πρωί στις εγκαταστάσεις της με αντίπαλο τον αξιόμαχο Εθνικό Αξιούπολης όπου οι προπαίδες (2001) με προπονητή τον Θεόφιλο Σιδηρόπουλο κέρδισαν με 8-3 και παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου της ΕΠΣΚιλκίς. Την σκυτάλη πήραν οι τζούνιορ του Μιχάλη Αναστασιάδη και επικράτησαν των ιδίων αντιπάλων με το ευρύ 7-2 σε φιλικό όμως επίπεδο. Την ίδια μέρα οι παίδες με τον Κώστα Ντουντούκη στο τιμόνι δεν δυσκολεύτηκαν  καθόλου με τον Εθνικό Αξιούπολης και επικράτησαν με 7-0.

Την Κυριακή οι προπαίδες (2002) με τον Νίκο Μούρο στο Καμπάνη επιβλήθηκαν με 4-2 της τοπικής ομάδας και συνέχισαν το αήττητο για δεύτερη αγωνιστική παρόλο που στην ομάδα αυτή αγωνίζονται μόνο 2002 γεννημένοι.

Μεγάλο ματς έγινε στο γήπεδο του Βαπτιστή με την ανδρική ομάδα να δείχνει χαρακτήρα και πυγμή σε έναν αγώνα που τα είχε όλα όπως πέναλτι-κόκκινη και σκηνικά ανατροπών, απέναντι σε ένα σοβαρό αντίπαλο τον Στερναικό Στέρνας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι περίπου στο 35’,σε ανατροπή του ταχύτατου επιθετικού της Πανοδήμου με 0-1 και έκλεισε το ημίχρονο παρά την άκαρπη υπεροχή των γηπεδούχων. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια «σωστή» κόκκινη κάρτα (τελευταίος παίκτης) για τον Αλέξανδρο Κιλκίς .Η ομάδα της Ακαδημίας τότε ξύπνησε και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα πέρασε σε αντεπίθεση διαρκείας κατόρθωσε αφενός μεν να ισοφαρίσει με τον Λύκα στο 65’με κεφαλιά και αφετέρου να γυρίσει το παιχνίδι με τον Ζώτο πάλι με κεφαλιά στο 83’ του αγώνα. Η νίκη αυτή φέρνει την ομάδα έναν βαθμό από την κορυφή του ομίλου και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για την άνοδο.

Σχολιάστε