My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πάρτυ και μουσικοκινητική σε Αλέξανδρο

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος οι εγκαταστάσεις του Alexandros Sport Center αποτελούν την καλύτερη λύση για ένα χαρούμενο, διασκεδαστικό και γεμάτο δράση party γενεθλίων των παιδιών.

O πολυχώρος του αθλητικού κέντρου παρέχει πλήθος επιλογών για να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις κάθε παιδιού και να σκορπίσει αξέχαστες στιγμές γέλιου, ψυχαγωγίας και ξεγνασιάς στους μικρούς καλεσμένους.

Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν στα ολοκαίνουργια και σύγχρονα φουσκωτά που κατέφθασαν πρόσφατα στον χώρο, να κάνουν Καρτ, τραμπολίνο αλλά και να δροσιστούν με πολλές βουτιές στην πισίνα του Αθλητικού Κέντρου.

Στον χώρο επίσης λειτουργεί junior παιδότοπος, όπου παρέχεται ασφάλεια και επίβλεψη για τους μικρότερους φιλοξενούμενους.

Το Party θα μείνει αξέχαστο και στους γονείς για τις ξέγνοιαστες στιγμές αλλά και για τη μεγάλη ποικιλία επιλογών από ποτά, αναψυκτικά, φαγητό, και νόστιμους μεζέδες στις καλύτερες τιμές!

Μουσικοκινητική στο Κδαπ Παιδόκοσμος

Τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για σχολική χρονιά 2018-2019 με την Φεβρωνία Τεβρεντζίδου και Νταβίνα Φλορεντίν για τη δράση της μουσικοκινητικής.

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά με πολλή μουσική, ρυθμό, συναισθήματα, δράσεις, εκδηλώσεις και μια άψογη συνεργασία ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη με τμήματα μουσικοκινητικής και κρουστών με μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά.

Υπάρχει όμως και μια νέα πρόταση που μας ήρθε από τους γονείς μετά την εκδήλωση του τελευταίου μαθήματος για φέτος, κατά το οποίο υπήρχαν διάχυτα συναισθήματα ζεστασιάς, συγκίνησης και ενθουσιασμού.

Ανοιχτή πρόταση λοιπόν προς όλους τους γονείς, να φτιάξουν μια όμορφη και ζεστή ομάδα κρουστών με όλα τα θετικά που επιφέρει, με την καθοδήγηση της Φεβρωνίας και της Νταβίνας.

Ευχαριστούμε θερμά τις μουσικοπαιδαγωγούς μας για το όμορφο ταξίδι που κάναμε όλοι μαζί, αλλά και για την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και αγάπη που χαρίζουν στα παιδιά μας.

Σχολιάστε