My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πάρε ό,τι θέλεις, νταβατζή

Του Θανάση Καρτερού.


Εντάξει, τα σκανδαλώδη κομματικά τους δάνεια -με τα οποία μας φέσωσαν, μέσω τραπεζών, με εκατοντάδες εκατομμύρια- ήταν απολύτως νόμιμα, ηθικά, και υπέρ της Δημοκρατίας. Άσχετο αν δεν πρόκειται ποτέ να πληρωθούν. Όλα σε τάξη, επίσης δεν υπήρξαν θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ – αυτά ήταν επίσης νόμιμα, ηθικά, και υπέρ της πολυφωνίας.

Μη βρέξει και μη στάξει, τέλος, καμιά πολιτική ευθύνη για τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., που στα χρόνια της εξουσίας τους τόσο οι ένοικοι στα κυνοκομεία του δικομματισμού, όσο και τα κανίς των ΜΜΕ δένονταν με ξένα -δικά μας- λουκάνικα.

Εντάξει, όλα σε τάξη, μη βρέξει και μη στάξει λοιπόν. Έτσι αποφάνθηκαν στο πέρας της Εξεταστικής, με τα πορίσματά τους, ο Κυριάκος κι εκείνοι που κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ γιουσουφάκι του. Συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ ο χορός των εκατομμυρίων, οι αλλαξομπαλιές, οι επισκέψεις από την πίσω πόρτα του Μαξίμου, οι δηλώσεις βαρόνων και βαρονέτων περί δανείων «με αέρα», η «γραμμή» των καναλιών. Ακόμα και ο Θέμος θύμα των συριζαίων είναι αν πιστέψουμε τον αξιόπιστο Λοβέρδο. Άσε που ο «Κήρυκας» των Χανίων προβιβάστηκε σε Κυριάκο των δανείων – όχι να πληρώνω κι ΕΓΩ!

Τέλος πάντων, όλα αυτά έχουν το θράσος τους, αλλά είναι κι αναμενόμενα. Εκεί όμως που το θράσος ξαναγράφει την Ιστορία, ξεπερνάει τα όρια και φτάνει μέχρι τη Ραφήνα που λέει ο λόγος, είναι η διαπίστωση του Κυριάκου ότι «το τρίγωνο της διαπλοκής υπάρχει, αλλά είναι του ΣΥΡΙΖΑ». Εμείς το φτιάξαμε, δηλαδή. Δεν ήταν στημένο όταν ο γενάρχης Μητσοτάκης πλούτιζε το λεξιλόγιό μας με τη λέξη διαπλοκή. Ούτε βέβαια όταν ο Καραμανλής (τους) μιλούσε έμπλεος οργής για νταβατζήδες. Όοοοχι. Ο Τσίπρας έστησε τη διαπλοκή. Γι’ αυτό του φέρονται όλα τα κανάλια με τόση τρυφερότητα!

Ό,τι και να πεις, αυτή είναι κεραμίδα. Όχι μόνο γιατί η Ν.Δ. μπουμπουνίζει αυτό που μέχρι τώρα ψιχάλιζε, ότι είναι ο πολιτικός εκπρόσωπος της διαπλοκής – και μυρίζει άσχημα, πανάθεμά τη. Ούτε μόνο γιατί αποκαλύπτει τη μετατροπή της ύλης ενός μεγάλου κόμματος σε ενέργεια της πιο διεφθαρμένης ελίτ. Αλλά και γιατί γνωστοποιεί θριαμβευτικά, και λακωνικά, στον επώνυμο της Ραφήνας, στους κεντροδεξιούς δον Κιχώτες και στους ενδιαφερόμενους «επενδυτές» τη νέα γραμμή. Του Κυριάκου: Πάρε ό,τι θέλεις, νταβατζή…

Άρθρο στην ΑΥΓΗ

Σχολιάστε