My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Πάντα δραστήριο το ΛΕ Κιλκίς

– Εργαστήριο κατασκευής υφασμάτινης κούκλας

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, δημιουργεί τμήματα «Εργαστηρίου κατασκευής υφασμάτινης κούκλας» και προσκαλεί όσους και όσες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στα τμήματα αυτά. Οι μέρες που θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα θα είναι Τετάρτη και Πέμπτη 6:00 μ.μ. – 7:30 μ.μ. Τα μαθήματα θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Υπεύθυνη του εργαστηρίου αυτού θα είναι η κ. Δέσποινα Κοσμίδου η οποία θα παρέχει εθελοντικά τις γνώσεις της στο αντικείμενο αυτό.

Προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα τμήματα αυτά, θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο εργαστήριο, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ. –

Μητροπόλεως 11.

– Πρόσφυγες – Ειδομένη

Βάσει του καταστατικού του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και συγκεκριμένα του Άρθρου 2, παράγραφος 2., σκοπός του «Λυκείου των Ελληνίδων – Παράρτημα Κιλκίς» είναι:

«Η εξύψωση της Ελληνίδας, η ηθική συμπαράσταση στη μητέρα και το παιδί και η ισότητα των φύλων».

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, συλλέγει τρόφιμα, παιδικά είδη, φάρμακα και είδη προσωπικής υγιεινής για τα παιδιά και τους πρόσφυγες στα σύνορα της Ειδομένης.

Πιο συγκεκριμένα, δεχόμαστε καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις εγκαταστάσεις μας,

Μητροπόλεως 11 κατά τις 6:00 μ.μ.– 8:00 μ.μ. τα εξής είδη: Κρουασάν, μπάρες δημητριακών, μπισκότα, ατομικοί χυμοί, γάλα μακράς διάρκειας, έτοιμες παιδικές – βρεφικές τροφές, πάνες για μωρά, μωρομάντηλα, χαρτί υγείας, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, ατομικά σαπούνια, σερβιέτες, ρούχα για παιδιά και ενήλικες, αντιβηχικά σιρόπια, παπούτσια (βρεφικά, παιδικά, γυναικεία και ανδρικά).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ. –

Μητροπόλεως 11.

lek-polykastrou– Τμήματα Πολυκάστρου – Εκδήλωση

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Συλλόγου «Ευκράντη» στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου με τίτλο «Μακεδονομάχοι: Θρηνητικά και δοξαστικά ρωμαίικα άσματα». Στην συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετείχε το γνωστό παραδοσιακό συγκρότημα «Ιχνηλάτες» και η χορωδία του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς «Άγιος Νέστωρ». Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς δε θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση του συλλόγου «Ευκράντη». Συμμετείχε στην συγκεκριμένη εκδήλωση με το τμήμα ενηλίκων του Λ.Ε.Κ. Πολυκάστρου, παρουσιάζοντας χορούς από την περιοχή της Γουμένισσας Κιλκίς.

– Ένα μεσημέρι Κυριακής για όλη την οικογένεια…

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας περιμένει την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015 και ώρα 13:00 στην αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα των Ευχών».

Επίσημοι προσκεκλημένοι; Όλοι εσείς.

Θέμα; Η καλή παρέα, το καλό φαγητό και χορός…

Ένα μεσημέρι Κυριακής για όλη την οικογένεια. Θα είναι χαρά μας, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Να ενημερώσουμε πως θα υπάρχει και παιδικό μενού  που έχει ορισθεί στα 8 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για κρατήσεις προσκλήσεων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή,  6-8 μ.μ. στο τηλ. 2341027684.

Σχολιάστε