My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Πάνε για τα …συνήθη μπλόκα;

Γενάρη έχουμε και οι αγρότες φαίνεται ότι σκέφτονται και πάλι να προχωρήσουν στις …καθιερωμένες πια κινητοποιήσεις τους, που πραγματοποιούν κατά κανόνα τέτοια εποχή.

Πράγματι, την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει στις 7 το βράδυ, σε αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Κεντρικής Μακεδονίας, η Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών που αποτελείται από εκπροσώπους των νομών Κιλκίς, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Όπως τόνισαν μέλη της Επιτροπής στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σκοπός της συνάντησης είναι να δηλώσουν «παρών» στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και που δεν αφορούν μόνο τα φορολογικό και ασφαλιστικό, αλλά και να διερευνήσουν τον τρόπο αντίδρασης τους.

Εκπρόσωποι από τα αγροτικά μπλόκα των Ευζώνων, της Δοϊράνης, του Προμαχώνα, των Πράσινων Φαναριών και άλλων, που στήθηκαν και πέρυσι σε κομβικά σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας, «θα συγκεντρωθούμε για να καθορίσουμε τις κινήσεις μας. Σκέψεις υπάρχουν, αλλά τις αποφάσεις θα τις λάβουμε όλοι μαζί» τόνισε μέλος της Επιτροπής στο ΜΠΕ.

Σχολιάστε