My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Πάμε Μουσείο πριν το σχολείο!

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς   διοργανώνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς εκπαιδευτική – ψυχαγωγική δράση με τίτλο «Διακοπές στο Μουσείο……πριν το Σχολείο», η οποία  απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας  9- 11 ετών.

arxaiologiko-mouseio-kilkisΤα παιδιά θα απασχοληθούν από τους αρχαιολόγους της Υπηρεσίας σε συνεργασία με το φυλακτικό προσωπικό, σε δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες (π.χ.προβολή video, παιχνίδια της αρχαιότητας, χειροτεχνίες) στο περιβάλλον του Μουσείου με σκοπό να εδραιώσουν μια σχέση οικείωσης με τον θεσμό αλλά και τον συγκεκριμένο χώρο. Πέρα λοιπόν από τα στενά όρια ενός εκπαιδευτικού προγράμματος, η δράση θα στηριχθεί στη φαντασία, τη δραματοποίηση, τη κίνηση, τον πειραματισμό και την ελεύθερη έκφραση.

Τα παιδιά πρέπει να φέρουν μαζί τους ένα ελαφρύ σπιτικό γεύμα ( κολατσιό) και νερό και να φορούν κλειστά παπούτσια και καπέλο. Απαραίτητη είναι η συναίνεση των γονιών και η υπογραφή σχετικής υπεύθυνης δήλωσης. Μπορούν επίσης να έχουν μαζί τους φωτογραφική μηχανή και κινητό, υπό την προϋπόθεση να έχουν τη σύμφωνη γνώμη των γονιών τους.

Για την συμμετοχή στα εν λόγω προγράμματα απαιτείται δήλωση συμμετοχής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (υπεύθυνη επικοινωνίας από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 9:00 π.μ. – 11:00 π.μ.: Μαρία Φαρμάκη, τηλ. 2310 801402. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Σχολιάστε