My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πάλι στον Έβρο, 53 αστυνομικοί του Κιλκίς

astynomikos evros*Έκτακτη σύσκεψη της Π.Ο.ΑΣ.Υ. την Τετάρτη.

Γι` ακόμη μια φορά αστυνομικοί του Κιλκίς καλούνται ν` αποσπαστούν εκτός νομού, γεγονός που θα έχει νέες αρνητικές επιπτώσεις σε θέματα ασφάλειας του Κιλκίς. Αυτή τη φορά “η μπάλα παίρνει” 53 αστυνομικούς, οι οποίοι απ` την ερχόμενη Τρίτη 2 Απριλίου μεταβαίνουν στον Έβρο για τις ανάγκες της εκεί αστυνόμευσης.

Για το γεγονός αυτό, η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ (Ε.ΑΣ .Υ. Ν. Κ.) ζητά μ` επιστολή του ΔΣ προς την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, τη σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, με τη παρουσία των προεδρείων των πρωτοβαθμίων Ενώσεων, μέλη των οποίων καλούνται να αποσπασθούν στον Έβρο, καθώς και άμεση συνάντηση με την αρμόδια πολιτική ηγεσία.

Η επιστολή:

“-         Για ακόμη μία φορά πληροφορηθήκαμε  ότι στις 02/04/2013 πρέπει να μετακινηθούμε εκ νέου βάσει της σχετικής διαταγής.

Μια νέα διαταγή για τον Έβρο που δυστυχώς το περιεχόμενο είναι ακριβώς το ίδιο με της παλιάς. (Ίδιες διευθύνσεις, ίδιος αριθμός)!!!
Έτσι σε λίγες μέρες  -53- συνάδελφοι μας (είναι περισσότεροι αν συνυπολογίσουμε την αντικατάσταση των αδειούχων), ετοιμάζουν βαλίτσες για να αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα  με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως  εδώ και περίπου ένα χρόνο!

–         Από ένα ακριτικό Νομό στον οποίο  αυξήθηκε κατακόρυφα η εισροή – εκροή αλλοδαπών από  τα σύνορα της χώρας με την Π.Γ.Δ.Μ.,και  διαθέτει το μεγαλύτερο χερσαίο οδικό σύνορο της χώρας (βάσει επίσημων στοιχείων)…

–         Συναισθανόμενοι την αγωνία των συναδέλφων μας-μελών της Ένωσής μας  και την δικαιολογημένη αγανάκτησή τους,

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  

όπως προβείτε σε άμεσο έκτακτο Δ.Σ. ,παρουσία των προεδρείων των πρωτοβαθμίων Ενώσεων, μέλη των οποίων καλούνται να αποσπασθούν για ακόμη μία φορά στον Έβρο.

Επίσης λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος                                     

ΖΗΤΑΜΕ 

άμεση συνάντηση με την πολιτική και φυσική Ηγεσία προκειμένου να τους εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας και τις αντιρρήσεις μας παρουσία του Νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ”

Έκτακτη σύσκεψη της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ανταποκρινόμενη στο παραπάνω αίτημα, το ΔΣ της Π.Ο.ΑΣ.Υ. καλεί έκτακτη σύσκεψη με συμμετοχή Πρωτοβάθμιων Ενώσεων, αύριο Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Η σχετική πρόσκληση προς τις ενώσεις αστυνομικών Αλεξανδρούπολης, Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορίνθου, Λάρισας, Ξάνθης, Ορεστιάδας, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων και Φλώρινας, έχει ως εξής:

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Οι συχνές μετακινήσεις και τα προβλήματα που δημιουργούνται από αυτές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της λαθρομετανάστευσης, τόσο στον Έβρο όσο και στα Κέντρα Φύλαξης Μεταναστών, απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την Ομοσπονδία.
Σχετικές προς τούτο είναι και οι τελευταίες αποφάσεις (09-03-2013) του Δ.Σ. που σας γνωστοποιήθηκαν καθώς και οι μέχρι σήμερα παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας. Παρά ταύτα το Α.Ε.Α. με την υπ’ αριθ. 6001/7/3/5509-νε΄ από 23-03-2013 διαταγή του όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε για τη δρομολόγηση λύσεων αντιμετώπισης των παρουσιαζόμενων προβλημάτων, αλλά με την ακολουθούμενη τακτική του συνεχίζει τη διόγκωση και διαιώνιση αυτών.
Ύστερα από την παραπάνω μη θετική εξέλιξη και προς ενίσχυση των ενεργειών και των παρεμβάσεων της Ομοσπονδίας για την αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων, σας καλούμε διά του Προέδρου ή του Γραμματέα σας να προσέλθετε στα Γραφεία της Ομοσπονδίας, αύριο 27-03-2013 και ώρα 13.00.”
Σχολιάστε