My Twitter Feed

26 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

aris-panteleimona-kilkisΜε ήττα ολοκλήρωσε την διαδικασία των play off ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα καθώς στην 3η αγωνιστική έχασε με 3-1 σκορ από τον Α.Ο. Καστανιών.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δυο τέρματα που πέτυχαν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δευτέρου κάνοντας δύσκολη την προσπάθεια για νίκη από πλευράς Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα που όμως δεν τα παράτησε, πάλεψε και μείωσε σε 2-1 με τον Κόρμαλη Γιάννη. Μέχρι εκεί όμως καθώς οι σωματικές και ψυχικές δυνάμεις έλειψαν στο τέλος όπως και ο Χαρίτος Χρήστος που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Το τελικό 3-1 σκορ διαμορφώθηκε με τέρμα των γηπεδούχων λίγο πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Με δυο ήττες και μια ισοπαλία ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα τερμάτισε στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας χάνοντας την ευκαιρία για προβιβασμό στην επόμενη κατηγορία. Ο προπονητής της ομάδας Χονδρόπουλος Ηλίας συνεχάρη όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που επέδειξαν στο συγκεκριμένο αγώνα αλλά και για την συνολική παρουσία τους στο πρωτάθλημα διαβεβαιώνοντάς τους ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι για την διατήρηση της ομάδας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού Κιλκίς θα συνεχιστεί και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχολιάστε