My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πάει για παραίτηση ο Μηνάς;

Θέμα Μηνά Παπαδόπουλου στη ΝΟΔΕ Κιλκίς! Την ώρα που η προεκλογική μάχη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές του Μαΐου φουντώνει, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.

Πράγματι, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: “Ενας ακόμη κύκλος έκλεισε, είμαι υπερήφανος παρά τα λάθη που έκανα …όλα μέσα στην παράταξη… ότι προσπάθησα για το καλύτερο! Ηρθε η ώρα της νέας γεννιάς αρκεί να βρεθεί”.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Ασχολούμαι με τα κοινά επειδή δεν φοβάμαι την ευθύνη και επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι της παράταξης έχουν την ευθύνη να υπερασπίζονται τις αρχές και της αξίες της Ν.Δ.

Δημόσιες σχέσεις για ιδίων όφελος εις βάρος των αποφάσεων της παράταξης μου που υπηρετώ εδώ και 35 χρόνια δεν έκανα και δεν θα κάνω ποτέ.

Δυστυχώς στελέχη με κομματική ευθύνη έχουν επιλέξει της δημόσιες σχέσεις ….για ιδίων όφελος συγχαίροντας ακόμη και τους βριστές του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη ….θα κριθούν και θα κριθούμε από τους αγνούς νεοδημοκράτες, που μόνο σε αυτούς απολογούμαι!

Ενας ακόμη κύκλος έκλεισε, είμαι υπερήφανος παρά τα λάθη που έκανα …όλα μέσα στην παράταξη… ότι προσπάθησα για το καλύτερο!

Ηρθε η ώρα της νέας γεννιάς αρκεί να βρεθεί;

Σας ευχαριστώ από καρδιάς»

Σχολιάστε