My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάει για επιχειρηματίας της χρονιάς -

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, 2022

Κόντρα Γεωργαντά – Φραγγίδη -

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου, 2022

Νέα διοίκηση στον Οδοντιατρικό -

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου, 2022

ΔΣ Παιονίας στις 28 Φεβρουαρίου -

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου, 2022

Τα δωρεάν τεστ σε Κιλκίς – Παιονία -

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου, 2022

Με αγρότες Κιλκίς, ο Γεωργαντάς -

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου, 2022

Καύσιμα: Ρεκόρ ανόδου σε Κιλκίς -

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου, 2022

ΚΚΕ: Καλπάζει ο ιός σε Κιλκίς -

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου, 2022

Πάει για επιχειρηματίας της χρονιάς

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ALUMIL, Γιώργος Μυλωνάς, αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας» και συγκαταλέγεται μεταξύ των τεσσάρων επιχειρηματιών της χώρας που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του «Επιχειρηματία της Χρονιάς 2021».

Οι υπόλοιποι τρείς είναι, ο ιδρυτής της «Πλαίσιο Computers» Γιώργος Γεράρδος (στην κατηγορία «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας»), ο συνιδρυτής της Blueground Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου (στην κατηγορία «Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας») και ο επικεφαλής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Βασίλης Αποστολόπουλος (στην κατηγορία «Πρωτοπόρος Επιχειρηματίας»).

O νικητής θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό EY World Entrepreneur Of The Year, που αναμένεται να διεξαχθεί στο Μόντε Κάρλο τον Ιούνιο του 2022.

Οι υποψήφιοι επιχειρηματίες επελέγησαν από την ανεξάρτητη εννεαμελή κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, υπό την προεδρία του κ. Βασίλειου Κάτσου, προέδρου και συνιδρυτή της VNK Capital και «Επιχειρηματία της Χρονιάς» το 2008.

Οι επιχειρήσεις των υποψηφίων που συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό σημείωσαν την περίοδο 2016-2021 αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 67% και δημιούργησαν 43% περισσότερες νέες θέσεις εργασίας, παρά τον αντίκτυπο των διαφόρων προκλήσεων που κλήθηκαν να διαχειριστούν.

Ο Γ. Μυλωνάς

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ALUMIL, Γιώργος Μυλωνάς, με καταγωγή από τις Σέρρες, μεγάλωσε σε επιχειρηματικό περιβάλλον και σε ηλικία 25 ετών ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της οικογενειακής βιομηχανίας αλουμινίου.

Το 1988 αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του εταιρεία, ιδρύοντας την ALUMIL, με έδρα το Κιλκίς. Η εταιρεία σήμερα έχει παρουσία σε 62 χώρες, 32 θυγατρικές σε όλες τις ηπείρους, διαθέτει 12 εργοστάσια και 2.600 εργαζομένους.

Σχολιάστε