My Twitter Feed

23 Ιουνίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Και ψηφιακές οι πληρωμές -

Πέμπτη, 23 Ιουνίου, 2022

Διψήφια νούμερα αλλά …ύφεση -

Τετάρτη, 22 Ιουνίου, 2022

Επισπεύδεται επιστροφή φόρου -

Τετάρτη, 22 Ιουνίου, 2022

Λαμπρή η επέτειος της Μάχης Κιλκίς -

Τετάρτη, 22 Ιουνίου, 2022

Το Κιλκίς τιμά την 21η Ιουνίου 1913 -

Δευτέρα, 20 Ιουνίου, 2022

Μικρή αυξητική τάση του covid-19 -

Κυριακή, 19 Ιουνίου, 2022

Ο Παζαρτζικλής νέος γραμματέας -

Κυριακή, 19 Ιουνίου, 2022

Ιδρύεται εσπερινό ΕΠΑΛ σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 17 Ιουνίου, 2022

Ο 3ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 3ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης. Οι διαδρομές των 5km και 10km συγκέντρωσαν τη συμμετοχή 170 δρομέων ενώ στο λαϊκό περίπατο συμμετείχαν πάνω από 500 άτομα μεταδίδοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής ενάντια στη διαφορετικότητα και το ρατσισμό.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ειρήνης από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης , την Περιφερειακή Ενότητα  Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς. Παράλληλα συνεργάστηκαν το ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Κιλκίς, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς, ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων & Υποστηρικτών ΚΚΣ, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «βηματίΖΩ» και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του 3ου Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης. Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να κάνουμε και σε όλους τους τοπικούς αθλητικούς φορείς (συλλόγους, σωματεία, γυμναστήρια) που με την πολυπληθή συμμετοχή των μελών τους στήριξαν για ακόμα μία χρονιά τη διοργάνωση και συνέβαλαν  στην περαιτέρω αθλητική εξέλιξη της.

Ο 3ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης εντάσσεται στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2017» (#EUinMyRegion), στην οποία συμμετέχουν πάνω από 20 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, με στόχο να ενθαρρύνει τους πολίτες να ανακαλύψουν και να μάθουν περισσότερα για τα έργα που συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιοχή τους.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στην καμπάνια αυτή με δύο δράσεις, εκ των οποίων η μία είναι η φετινή διοργάνωση του Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης στο Κιλκίς, η οποία περιλαμβάνεται στο έργο «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» το οποίο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Σχολιάστε