My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ο Χρ. Κιουρτζίδης με τον Δ. Τσαντάκη

Ο Χρήστος Κιουρτζίδης είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός εκπρόσωπος των πολιτών που επί σειρά ετών υπηρέτησε το Δήμο Πικρολίμνης. Από σήμερα εντάσσεται και ενισχύει την νικηφόρα πορεία της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Ο Χρήστος Κιουρτζίδης γνωρίζει τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης πολύ καλά και τολμάει τις ανατροπές όταν πρόκειται για το κοινό καλό. Διετέλεσε αντιδήμαρχος την περίοδο 2002 – 2006, ενώ εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος το 2014. Επί 10 χρόνια, από το 2002 μέχρι το 2012, ήταν αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Απασχολείται ως ασφαλιστικός σύμβουλος επί πολλά έτη. Η επαγγελματική και αυτοδιοικητική του διαδρομή τον κάνει κατάλληλο να συμμετέχει ενεργά κι αποδοτικά στα κοινά από οποιαδήποτε θέση ευθύνης.

Ο Χρήστος είναι ένας δυνατός αγωνιστής που η παρουσία του και μόνο σου επιβάλει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα του πεις. Αυτός ο αληθινός Κιλκισιώτης εκπρόσωπος του τόπου του, θωρακίζει με τη συμμετοχή του στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη, την Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης. Ο πολυσυλλεκτικός συνδυασμός μας, ενώνει όλες τις άξιες δυνάμεις του τόπου μας και οδηγείται με την εμπειρία και την ανανέωση στη νίκη.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε