My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Φραγγίδης για θέματα Υγείας

Ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φραγγίδης, πραγματοποίησε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου επίσκεψη στις δομές υγείας του νομού μας συναντώντας τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων και συνομιλώντας με ιατρούς, εργαζομένους και πολίτες.

fraggidis1Ξεκινώντας την επίσκεψη από το Νοσοκομείο Κιλκίς, είχε την ευκαιρία να ακούσει το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων και να ενημερωθεί για την πορεία του ιδρύματος. Ο Γιώργος Φραγγίδης περιηγήθηκε στην  νέα Τρίτη Πτέρυγα όπου εδράζονται τα υπερσύγχρονα χειρουργεία.

Η  λειτουργία της Τρίτης Πτέρυγας του Νοσοκομείου Κιλκίς, η οποία εγκαινιάσθηκε πρόσφατα από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλη Βενιζέλο και τον αν. Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο, αναβαθμίζει κάθετα την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. Η αξιοποίηση ευρωπαϊκών διασυνοριακών προγραμμάτων interreg και η προμήθεια μέσω αυτών ιατρικού εξοπλισμού και εξοπλισμού μαγειρείων δημιουργεί νέες προοπτικές για την υγεία στο νομό μας. Ακόμη, η ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού μετά από χρόνια, με την άμεση προκήρυξη αλλά και πρόσληψη ιατρών από τον υπουργό κ. Γρηγοράκο, έδειξε το ενδιαφέρον της Πολιτείας για την περιοχή μας.

fraggidis2Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου όπου και ξεναγήθηκε από το προσωπικό στις πρότυπες εγκαταστάσεις του. Το Κέντρο Υγείας Δροσάτου, ο Γιώργος Φραγγίδης είχε επισκεφθεί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Στο Νοσοκομείο Γουμένισσας ο Γιώργος Φραγγίδης μίλησε από κοντά με το προσωπικό και τους συνεχάρη για το έργο που επιτελούν για την ακριτική μας περιοχή. Εκεί δέχθηκε και τις ευχαριστίες του προσωπικού αλλά και των πολιτών για την ουσιαστική και καθοριστική συμβολή του στην σωτηρία του ιδρύματος το οποίο όχι μόνο παρέμεινε ανοιχτό αλλά και ενισχύθηκε αποφασιστικά με επιπλέον ιατρικό προσωπικό (Αναισθησιολόγος, Παιδίατρος, Χειρουργός, Καρδιολόγος) και καινούρια μηχανήματα.

Δελτίο τύπου από Γ. Φραγγίδη

Σχολιάστε