My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Τρ. Πέτρογλου για Κ. Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «με τις γνώσεις, το ήθος και την βούληση του για δημιουργική ανανέωση της κεντροδεξιάς παράταξης μπορεί να δώσει πραγματική ώθηση όχι μόνο στην κομματική οργάνωση αλλά και στη χώρα ως αυριανός πρωθυπουργός».

mitsotakis-petroglouΑυτό τονίζει για το νέο πρόεδρο της ΝΔ, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς, Τριαντάφυλλος Πέτρογλου, ο οποίος ως γνωστόν ήταν εξ` αρχής στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη κι ένα απ` τα λίγα τοπικά στελέχη του κόμματος που συντάχτηκαν με τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, υπογράφοντας μάλιστα και τη σχετική αίτηση.

Η ευχαριστήρια δήλωση που εξέδωσε ο έχων κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος κ. Πέτρογλου, έχει ως εξής:

“Μετά από μακρά προεκλογική περίοδο εσωκομματικών διεργασιών για την ανάδειξη νέου Προέδρου, παρά τις οργανωτικές αστοχίες ,τις παλινωδίες και τα λάθη θριάμβευσε τελικά η ενότητα.

Η ενότητα που μεταφράζεται στην αθρόα προσέλευση των πολιτών που εμπιστεύονται ακόμα την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και στη συμμετοχή στην επίπονη και διαρκή εκλογική διαδικασία όπως επίσης και στο θετικό κλίμα μεταξύ των ανθυποψηφίων .

Αντιπροσωπευτικό δείγμα του γενικότερου κλίματος η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς.

Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τα 4.000 και πλέον μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας για την συμμετοχή , την υπομονή και την ευπρέπεια που επέδειξαν.

Θερμές ευχαριστίες στους δεκάδες εθελοντές που στελέχωσαν τα 14 εκλογικά τμήματα της περιφερειακής ενότητός μας αφιερώνοντας πλήθος ωρών από τον πολύτιμο χρόνο τους στην κορυφαία εσωκομματική διαδικασία.

Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας , Κυριάκο Μητσοτάκη που με τις γνώσεις , το ήθος και την βούληση του για δημιουργική ανανέωση της Κεντροδεξιάς Παράταξης μπορεί να δώσει πραγματική ώθηση όχι μόνο στην κομματική οργάνωση αλλά και στη χώρα ως αυριανός Πρωθυπουργός.”

Σχολιάστε