My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ο Σ. Κοτανίδης με τον Δ. Τσαντάκη

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ, από τον Σάββα Κοτανίδη:

Ο Σάββας Κοτανίδης είναι ένας σύγχρονος άνθρωπος πρότυπο που συμμετέχει για πρώτη φορά στα κοινά του τόπου μας και συμπορεύεται με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη.

Ο Σάββας έχει κάνει τρόπο ζωής την μετακίνηση με ποδήλατο στην πόλη του Κιλκίς. Είναι ένας έντονα αθλητικός άνθρωπος, μια μοντέρνα παρουσία που προσφέρει τον διαφορετικό αέρα ανανέωσης που χρειάζονται τα κοινά της πόλης μας. Μια άφθαρτη εικόνα που εκπροσωπεί τον σύγχρονο και προβληματισμένο πολίτη. Πιστός στις οικογενειακές αξίες και αρχές, ο Σάββας είναι ένας αγωνιστής της καθημερινότητας με όρεξη να αποδείξει το διαφορετικό στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Κατάγεται από το Χωρύγι, μεγάλωσε και διαμένει στην πόλη του Κιλκίς με τη σύζυγο και τις δύο κόρες τους. Είναι απόφοιτος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, με πλούσια αθλητική δράση. Υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία επί 20 χρόνια και έχει απόλυτη γνώση των καθημερινών ανησυχιών των πολιτών.

Γνωρίζει από πρώτο χέρι λόγω των σημαντικών θέσεων που έχει υπηρετήσει, τι απασχολεί τους συμπολίτες μας και πως να αντιμετωπίσει με εντιμότητα και επαγγελματισμό τα θέματά τους. Έχει εμπειρία από τα κοινά του κλάδου του, αφού έχει συνδικαλιστική δράση τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Καλωσορίζουμε τον σοβαρό κι επίμονο Σάββα Κοτανίδη στην ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη στο νικηφόρο αγώνα μας. Γνωρίζουμε, σχεδιάζουμε και εργαζόμαστε με τους καλύτερους μαχητές συνοδοιπόρους, για το μέλλον του Κιλκίς μας.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε