My Twitter Feed

19 Μαρτίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το Τελωνείο Ευζώνων -

Παρασκευή, 19 Μαρτίου, 2021

Μεγάλη βοήθεια στους σεισμοπαθείς -

Παρασκευή, 19 Μαρτίου, 2021

Διαβούλευση για το Επιχειρησιακό -

Πέμπτη, 18 Μαρτίου, 2021

Ανακατασκευή του Σταδίου Κιλκίς -

Πέμπτη, 18 Μαρτίου, 2021

Συνεχίζει ακάθεκτος ο κορονοϊός -

Πέμπτη, 18 Μαρτίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Δράσεις κατά ρατσισμού -

Πέμπτη, 18 Μαρτίου, 2021

Ρυθμίσεις οφειλών προς Δήμο Παιονίας -

Τετάρτη, 17 Μαρτίου, 2021

Δαγκώνει ο ιός – σπάμε τα ρεκόρ! -

Τετάρτη, 17 Μαρτίου, 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το Τελωνείο Ευζώνων

Ενώ στο τελωνείο Ευζώνων το πρόβλημα που δημιουργήθηκε λόγω της επιβολής αυξημένων μέτρων συνεχίζεται, η ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζητά “να πάρουν θέση οι αρμόδιοι άμεσα και ουσιαστικά”

euzoΗ ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η καταστροφική κυβερνητική αμηχανία χτύπησε και τον νόμο μας. Συγκεκριμένα, στο τελωνείο Ευζώνων το πρόβλημα, που δημιουργήθηκε λόγω της επιβολής αυξημένων μέτρων, συνεχίζεται. Απόδειξη, η αδυναμία των παραγόντων του νόμου μας να επιδείξουν πολιτική βούληση για να δώσουν μια αναγκαία λύση.

Ο παράλογος χρονικός περιορισμός μεταξύ 7π.μ. και 7 μ. μ. κάθε ημέρα (μείωση 4 ωρών σε σχέση με τα προηγούμενα μέτρα) και η απουσία οργάνωσης στη διαδικασία διενέργειας rapidtestαπό τον ΕΟΔΥ, που παρουσιάζει μεγάλες καθυστερήσεις, πάρα την προσπάθεια του μοναδικού υπαλλήλου που τα διενεργεί στους εισερχόμενους στη χώρα, επιβαρύνουν οδηγούς είτε φορτηγών, είτε ευρύτερα εργαζομένων και πολιτών, διέρχονται από το σημείο.

Η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ),πρόσφατα, σε ανακοίνωση της επεσήμανε με τη σειρά της τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν και προκαλούν τις χρονοβόρες διαδικασίες και καθυστερήσεις και προέβη σε συμβολική δράση στον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Ανέφερε, επίσης, πως ιατροφαρμακευτικού τύπου υλικό ή ευπαθή εμπορεύματα παραμένουν εγκλωβισμένη μέχρι και 12 ώρες.

Η πανδημία αποδεικνύεται ένα εύφορο έδαφος για την κυβέρνηση, αφού η αδυναμία της να πάρει ουσιαστικά μέτρα κατά του ιού, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας του πολίτη, έχει μετατραπεί σε ανυπαρξία στο επίπεδο της πολιτικής βούλησης. Η μία από τις κύριες χερσαίες πύλες εισόδου της χώρας αντιμετωπίζεται ως κάτι δευτερεύον, με πρώτη προτεραιότητα των κυβερνώντων την τακτική της επικοινωνίας, της φωτογραφίας και της λεζάντας.

Σχολιάστε