My Twitter Feed

28 Αυγούστου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

40% λιγότεροι φοιτητές σε Κιλκίς -

Σάββατο, 28 Αυγούστου, 2021

Έφυγε από τη ζωή ο Άκ. Τσοχατζόπουλος -

Παρασκευή, 27 Αυγούστου, 2021

Νέα κινητοποίηση για τα εμβόλια -

Παρασκευή, 27 Αυγούστου, 2021

Ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες! -

Παρασκευή, 27 Αυγούστου, 2021

Βγήκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ -

Παρασκευή, 27 Αυγούστου, 2021

Δωρεάν τεστ σε οικισμούς -

Παρασκευή, 27 Αυγούστου, 2021

Έρευνα για τα ηλεκτρικά οχήματα -

Πέμπτη, 26 Αυγούστου, 2021

Πρατήριο από το Δήμο Κιλκίς -

Πέμπτη, 26 Αυγούστου, 2021

Δηλώσεις για αποτελέσματα πανελλαδικών

Μήνυμα για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων εξέδωσαν πολιτικά πρόσωπα του νομού Κιλκίς.

O βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης: 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες του νομού Κιλκίς που δίνοντας τον πρώτο δύσκολο αγώνα της ζωής τους, πέτυχαν τον στόχο τους να εισαχθούν στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, βρισκόμενοι πλέον στην αφετηρία μιας επιτυχημέ νης σταδιοδρομίας.

Άξιοι πολλών επαίνων οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που στήριξαν και προε τοίμασαν τα παιδιά, σε μια σχολική χρονιά με δύσκολες συνθήκες φοίτησης και μελέτης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ανταπόκριση της Πολιτείας στις απαιτήσεις της φοιτούσας νεολαίας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να βρίσκεται στο βέλτιστο επίπεδο ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις σταδιοδρομίας των αποφοίτων των Εκπαι δευτικών Ιδρυμάτων στην αγορά εργασίας, με προοπτικές εξόδου από την κρίση που διέρχεται η χώρα.

Απευθύνω μήνυμα ενθάρρυνσης προς τα παιδιά που δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο, να συνεχίσουν να προσπαθούν ώστε να κατορθώσουν να υλοποιήσουν τα όνειρα τους.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης:

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, νέους και νέες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην πορεία που ξεκινούν και κάθε εκπλήρωση των στόχων και των φιλοδοξιών που έχουν θέσει.

Μάλιστα και φέτος, τους αξίζουν διπλά συγχαρητήρια, καθώς οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας ήταν ιδιαίτερες και δυσκόλεψαν την περίοδο της προετοιμασίας, που είναι κρίσιμη για όλα τα παιδιά.

Οι κόποι, οι προσπάθειες και οι προσωπικές θυσίες των τελευταίων χρόνων δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Συγχαίρω, επίσης, τους γονείς για την ολόθερμη συμπαράστασή τους, τους κυρίους και τις κυρίες εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο έργο τους.

Εύχομαι αντίστοιχα και στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κάθε επιτυχία στις ευκαιρίες που θα διεκδικήσουν.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας πρώτος σημαντικός σταθμός, αλλά δεν είναι ο μόνος. Οι στόχοι κερδίζονται με επιμονή, σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες, στο ξεκίνημα της νέας σας πορείας.

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης

Θερμά συγχαρητήρια στους νέους μας, στους Κιλκισιώτες επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η είσοδος τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας εκπληρώνει ένα όνειρο ζωής που θεμελιώθηκε στη μελέτη και σε επίπονη προσπάθεια και υποστηρίχθηκε από το οικογενειακό και εκπαιδευτικό τους περιβάλλον.

Τους εύχομαι καλή πρόοδο και να απολαύσουν ως μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία τη συναρπαστική περιπέτεια της γνώσης.

Ενθαρρύνω όλους όσοι δεν κατάφεραν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους να επιμείνουν και να μην παραιτηθούν από την προσπάθεια να κατακτήσουν τις δικές τους υψηλές κορυφές.

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης:

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων. Ένας πλατύς δρόμος ανοίγεται μπροστά τους, για την εκπλήρωση των ονείρων και των στόχων τους. Με την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έγινε το πρώτο βήμα.

Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη με την πανδημία και τις επιπτώσεις της. Για αυτό και η φετινή τους επιτυχία έχει ιδιαίτερη αξία.

Σε αυτούς όμως στους οποίους απευθύνομαι με ιδιαίτερη ευαισθησία, είναι οι μαθητές που δεν τα κατάφεραν. Η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο είναι ένα καλό βήμα για την επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά δεν είναι το μόνο.

Τα 18 χρόνια είναι μια δύσκολη αλλά γοητευτική ηλικία, τα ενδιαφέροντα αλλάζουν, οι απόψεις αλλάζουν, η ίδια ζωή αλλάζει.

Αρκεί τα παιδιά μας να συνειδητοποιήσουν ότι οι εξετάσεις αυτές ήταν μια μάχη μόνον, από τις πολλές που θα χρειαστεί να δώσουν στη ζωή τους.

Σχολιάστε