My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Π. Ψωμιαδης εξαγγελει την ΠΑΤΡΙΔΑ του

ΠΑΤΡΙΔΑ, όπερ εστί μεθερμηνευόμενον, Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης, θα είναι το όνομα του νέου πολιτικού φερέα που θα εξαγγείλει μεθαύριο Τετάρτη ο τελών εν αργία περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Παν. Ψωμιάδης. Η παρουσίαση θα γίνει στις 18:30, στο «Βελλίδειο», όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία του στρατηγικού συμβούλου Νίκου Λυγερού, με θέμα «Ένα όραμα, μία λύση: ΑΟΖ», και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση από τον κ. Ψωμιάδη. 

«Χρειάζεται σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μια πατριωτική πολιτική σε όλα τα επίπεδα», αναμένεται να πει κατά την παρουσίαση των στόχων τού δικτύου, την ίδρυση του οποίου είχε προαναγγείλει ήδη από τον Απρίλιο του 2011, ο κ. Ψωμιάδης, οι σχέσεις του οποίου με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, είναι πλέον από ψυχρές ως υποτυπώδεις.

Ο ίδιος δηλώνει πως δεν πρόκειται για κόμμα αλλά για δίκτυο. «Είναι πολιτικός, κοινωνικός και πολιτιστικός φορέας, ο οποίος στοχεύει στο ακροατήριο των αντιμνημονιακών της λαϊκής δεξιάς», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Ενδεικτικό της πολιτικής στόχευσης του φορέα είναι το περιεχόμενο των τριών διαδοχικών επιστολών, τις οποίες ο κ. Ψωμιάδης έστειλε προς τον κ. Σαμαρά, όπου τον καλεί να πει όχι στα νέα μέτρα και να επαναφέρει στις κομματικές τάξεις τους διαγραμμένους βουλευτές.

Όπως σημειώνει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στη Ν. Δ. παρακολουθούν τις εξελίξεις δίχως να σχολιάζουν. Προσκλήσεις έχουν φτάσει σε πολλά στελέχη της ΝΔ και παρουσίες στην ιδρυτική εκδήλωση θεωρούνται πιθανές, ειδικά μεσαίων στελεχών της κομματικής μηχανής, δίχως αυτό να προβληματίζει, όπως έλεγαν στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε