My Twitter Feed

4 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χρηματοδότηση για το Δικαστικό -

Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου, 2021

“Καταδικάζετε το Χέρσο” -

Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου, 2021

Συνεχίζει ακάθεκτη η πανδημία -

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΛΜΕ: Να εγκριθούν τα ολιγομελή -

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα είπαν με τον πρόεδρο ΟΝΝΕΔ -

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2021

Ανησυχία για το Λύκειο του Χέρσου -

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2021

Άξιος εστί ο μέγας Μίκης -

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2021

Στη γειτονιά των αγγέλων ο Μίκης -

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα είπαν με τον πρόεδρο ΟΝΝΕΔ

Τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη υποδέχθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στο Διοικητήριο, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Στη διάρκεια της συνάντησής τους, οι κ.κ. Βεργίδης και Μαρινάκης συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ενεργή συμμετοχή των νέων στην Αυτοδιοίκηση,  ζητήματα σχετικά με την αναπτυξιακή προοπτική της ΠΕ Κιλκίς, καθώς και τις δράσεις της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας που θα δώσουν ώθηση στην επιχειρηματικότητα των νέων.

Τον κ. Μαρινάκη συνόδευαν ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κιλκίς Γιάννης Βασιλειάδης,  το μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Κυριάκος Σωτηριάδης,  το μέλος εκτελεστικού γραφείου ΟΝΝΕΔ Νατάσα Παπαδοπούλου και στελέχη της ΟΝΝΕΔ.

Επίσκεψη  στον δήμαρχο Κιλκίς

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του την επίσκεψη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη και είχε συνομιλία μαζί του για την πολιτική συμμετοχή των νέων στα κοινά.

Στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας των δύο ανδρών, υπήρξε σύμπτωση απόψεων για την ανάγκη μιας πιο δυναμικής παρουσίας των νέων στο πολιτικό γίγνεσθαι, με το δήμαρχο Κιλκίς να υπογραμμίζει ότι οι ιδέες και η ενθουσιώδη ορμή των νέων ανθρώπων μπορούν να βρουν γόνιμο πεδίο έκφρασης στην Αυτοδιοίκηση και εν γένει στην πολιτική και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ να συμπληρώνει ότι το κόμμα της ΝΔ πιστεύει στους νέους και τους δίνει την ευκαιρία της προώθησης στον πολιτικό στίβο για να αποκτήσουν γνώση και εμπειρία ως αυριανοί υπεύθυνοι πολίτες.    

Τον κ. Μαρινάκη συνόδευε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς Γιάννης Βασιλειάδης και περιφερειακά στελέχη της.

Στη ΔΕΕΠ Κιλκίς   

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Π. Μαρινάκη είχε ο πρόεδρος Μ. Παπαδόπουλος και ο γραμματέας Ν.Τοπαλίδης της ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ στα γραφεία της κομματικής Οργάνωσης στο Κιλκίς το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου 2021.

Με τον κ. Μαρινάκη, που συνόδευαν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς Ι. Βασιλειάδης, το μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ (ΟΝΝΕΔ) Κ. Σωτηριάδης και περιφερειακά στελέχη της νεολαίας του κόμματος, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, θέματα έργων στο νομό Κιλκίς και ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία του μηνύματος του κόμματος στην κοινωνία και ειδικότερα στην νέα γενιά.

 

Σχολιάστε