My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο πρόεδρος ΕΕΣ στην Αντιπεριφέρεια

Τον νέο πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Νικ. Οικονομόπουλο, τον οποίο συνόδευαν η αντιπρόεδρος Α. Κωνσταντινίδου, ο σύμβουλός του Ιω. Ευθυμιάδης και άλλα στελέχη του ΕΕΣ, δέχθηκε στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης. 

Στην συνάντηση ήταν παρών ο περιφερειακός σύμβουλος Π. Θωμαϊδης, ενώ από πλευράς του παραρτήματος Κιλκίς του ΕΕΣ συμμετείχαν η πρόεδρος Αικ. Παναγιωτίδου – Φραγγίδου, ο αντιπρόεδρος Δημ. Αβραμίδης, ο Γ. Γ. Θεοφ. Γουλτίδης και εθελοντές.

Ο κ. Βεργίδης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης “ώστε γρήγορα να αποτελέσουν παρελθόν οι έντονες σκιές που άφησαν στον λαμπρό Οργανισμό τα άσχημα γεγονότα των τελευταίων ετών που σε επίπεδο Διοίκησης δεν συνάδουν με την ιστορία του Ερυθρού Σταυρού”.

Ο κ. Βεργίδης επεσήμανε με έμφαση την μεγάλη προσφορά του τοπικού Ερυθρού Σταυρού σε όλα τα ζητήματα αλληλεγγύης με αιχμή την αποφασιστική συμβολή του στην αντιμετώπιση και διαχείριση της ασύμμετρης ανθρωπιστικής κρίσης που προκάλεσε η μαζική έλευση χιλιάδων προσφύγων – μεταναστών στο νομό με σημείο αναφοράς την Ειδομένη.

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαρίστησε τον κ. Βεργίδη για το πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας που κατέθεσε, και παράλληλα διαβεβαίωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι το Κιλκίς σύντομα θα έχει την απτή αναγνώριση της προσφοράς του στο μεγάλο έργο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Επιφυλάχθηκε να συμπεριλάβει τις εξαγγελίες στο γενικότερο ανανεωτικό και καινοτόμο πρόγραμμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που θα ανακοινωθεί ολοκληρωμένο εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος.

Με το πέρας της συνάντησης ο κ. Βεργίδης πρόσφερε στην νέα ηγεσία του ΕΕΣ αναμνηστικά του νομού.

Ευχές στους μαθητές

Με ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης, εύχεται καλή χρονιά στους μαθητές του νομού μας:

“Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι στους μαθητές μας, όλων των βαθμίδων, υγεία, δύναμη και όρεξη για μάθηση και διάκριση.

Στους μεγαλύτερους μαθητές μας εύχομαι καλή επιτυχία στην προετοιμασία τους για την επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα. Με τον τρόπο αυτό, θα δώσουν χαρά όχι μόνο στους γονείς και στους δασκάλους τους, αλλά θα γίνουν ζωντανό παράδειγμα για τους νεότερους συμμαθητές τους.

Έτσι, όλοι μαζί, με την προσπάθεια και την προκοπή τους, θα θέσουν τις ισχυρές βάσεις για την προκοπή της πατρίδας μας.”

Σχολιάστε