My Twitter Feed

28 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Ο Μύθος ενδύθηκε στο Κιλκίς

 Έπεσε σήμερα η αυλαία της  επιτυχημένης έκθεσης.

tei-kilkisΟλοκληρώθηκε η έκθεση ”ο Μύθος ενδύεται” των τελειοφοίτων σχεδιαστών μόδας του  τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης ΤΕΙ Κιλκίς, που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Κιλκίς, η Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς και  το ΤΕΙ κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά την πενθήμερη διάρκεια της έκθεσης, πολλοί δημότες αλλά και επισκέπτες περιηγήθηκαν στους χώρους της Αυστροελληνικής  Καπναποθήκης και παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον τις ενδυματολογικές προτάσεις των νεαρών δημιουργών, εμπνευσμένες από τον αρχαίο μύθο.

10551126_778772902181968_5182292142252089482_nΤην έκθεση εγκαινίασαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Δημήτρης Τσαντάκης και η Διευθύντρια του ΤΕΙ Κιλκίς Βενετία Κουτσού.  Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού συνεχάρη τη Διευθύντρια του ΤΕΙ Κιλκίς, το διδακτικό προσωπικό και τους πρωταγωνιστές – τελειόφοιτους σχεδιαστές μόδας για τις ομολογουμένως εντυπωσιακές δημιουργίες τους, που έδωσαν φως και χρώμα στους χώρους της  καπναποθήκης της Αυστροελληνικής, και τόνισε ότι η νέα Δημοτική Αρχή Κιλκίς υπό τον κ. Δημήτρη Σισμανίδη θα σταθεί αρωγός σε προσπάθειες και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην περαιτέρω ανάδειξη των δράσεων του τεχνολογικού ιδρύματος και στην αναβάθμισή του καθώς αποτελεί ένα ζωντανό και δημιουργικό κομμάτι της πόλης του Κιλκίς.

Στα εγκαίνια της έκθεσης ”Ο μύθος ενδύεται” ήταν παρόντες o Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Ιωάννης Τσογγίδης, η βουλευτής ν. Κιλκίς Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου,  η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Μαρία Τσοπούλου, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Δ.Ε.Κ.) Κιλκίς Παρασκευή Αλεξανδρίδου – Ποζίδου, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Λάζαρος Παζαρτζικλής  οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Δημάκη, Γεωργία Τσελέκη, ο  π. Δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος Αμανατίδης, η π. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Καλλισθένη Πάκα η π. Διευθύντρια του ΤΕΙ Κιλκίς Αναστασία Φερεσίδου κ.α.

Δελτίο τύπου από Δήμο Κιλκίς

Σχολιάστε