My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Μικρός Πρίγκηπας, και στη Γουμένισσα

mikros-prigipasΤο  θεατρικό έργο “Το μεγάλο ταξίδι του μικρού πρίγκηπα “,που ανέβασε το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης τον Ιούνιο στην Αξιούπολη, τον Δεκέμβριο στο Πολύκαστρο και  τον  Φεβρουάριο στο  Κιλκίς, παρουσιάζεται   την  Κυριακή   24 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Άγιος Τρύφων”, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας, με  ώρα  έναρξης  19:00.
Το έργο είναι  βασισμένο στο βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ ¨Ο μικρός πρίγκηπας”. Ενα παραμύθι ενηλικίωσης, μια αλληγορία για μεγάλους μικρούς (παιδιά) και μικρούς μεγάλους (ενήλικες).
Ο μικρός πρίγκηπας φευγει απο τον πλανήτη του,που έχει το μέγεθος ενός σπιτιού,για να γνωρίσει τον κόσμο και να πλουτίσει τίς γνώσεις του. Επισκέπτεται πολλούς πλανήτες και γνωρίζει βασιλιάδες που δίνουν λογικές διαταγές, ματαιόδοξους , μεθυσμένους, επιχειρηματίες που πιστευουν οτι τα αστέρια ειναι δικά τους, φανοκόρους, γεωγράφους, μέχρι να επισκεφθεί τον πλανήτη γή. Εκεί συναντάει τον αφηγητή, που εξαιτίας μιας βλάβης στο αεροπλάνο του, προσγειώθηκε στην έρημο Σαχάρα….και η συνέχεια επι σκηνής.
Σχολιάστε