My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Μητσοτάκης στο στόχαστρο του ΔΕΡ

Τη διαφωνία του με τη θέση Μητσοτάκη ότι οι ευρωεκλογές είναι απλώς πρόκριμα για τις εθνικές εκλογές, εκφράζει το Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών του πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη.

Τονίζοντας ότι θέσεις της ΝΔ ενόψει ευρωεκλογών δεν υπάρχουν και ζητώντας από τον Κ. Μητσοτάκη “να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που επιβάλλει η ιστορία, οι αξίες και οι αρχές του κόμματος στο οποίο σήμερα είναι πρόεδρος”, το ΔΕΡ τονίζει στην ανακοίνωσή του τα εξής:

“Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να λέει στους τομεάρχες του κόμματος του ότι οι ευρωεκλογές είναι «δημοψήφισμα» για την πολιτική ζωή στην Ελλάδα και ότι πρέπει να μετατραπούν σε εθνικές εκλογές.

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά την πολιτικά στρεβλή άποψη ότι οι ευρωεκλογές είναι απλώς πρόκριμα για τις εθνικές εκλογές. Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους ιδιαίτερη πολιτική σημασία για την πορεία του τόπου μας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την πορεία της χώρας μας μέσα σε αυτήν.

Εκατό περίπου ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές θα περιμέναμε να ακούσουμε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για μια σειρά σημαντικών θεμάτων που διαμορφώνουν την τρέχουσα ευρωπαϊκή ατζέντα και που αφορούν τη ζωή, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων.

Τέτοιες θέσεις μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν.

Για την πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα ο κ. Μητσοτάκης ας περιμένει τις εθνικές εκλογές. Για τις ευρωεκλογές να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που επιβάλλει η ιστορία, οι αξίες και οι αρχές του κόμματος στο οποίο σήμερα είναι πρόεδρος.”

Σχολιάστε