My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΝΔ: Εκλογές χωρίς κάλπες!

Ο Μηνάς Παπαδόπουλος είναι και με τη “βούλα” ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ, αφού ήταν ο μόνος υποψήφιος για τη θέση, στις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή σ` όλη τη χώρα.

Όμως, χωρίς να στηθεί κάλπη, αφού οι υποψήφιοι ήταν όσοι κι αυτοί που θα εκλέγονταν, χρίστηκαν και τα μέλη της νέας ΝΟΔΕ, που είναι τα εξής:

Νίκος Αβραμίδης, Αιμίλιος Δεβετζόπουλος, Ελένη Θεοχαρίδου, Στέργιος Καβαδόπουλος, Περικλής Καντζάβελος, Σοφία Καπαλτσίδου, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Αθανάσιος Μάντζαρης και Θανάσης Τατάρογλου.

ΔΗΜΤΟ και σύνεδροι

Αρκετές κάλπες πρόβλεπε η εσωκομματική εκλογική διαδικασία στη ΝΔ Κιλκίς αλλά λόγω έλλειψης υποψηφιοτήτων στήθηκε μόνο μία, αυτή που αφορούσε την εκλογή προέδρου στη Δημοτική Τοπική (ΔΗΜΤΟ) Οργάνωση Κιλκίς, όπου υπήρχαν δυο υποψηφιότητες.

Στη μόνη μάχη που έγινε, λοιπόν, ο Αναστάσιος Β. Καζαντζίδης (πρώτος ξάδελφος του πολιτευτή Σούλη) επικράτησε με 129 ψήφους, έναντι του αντιπάλου του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος έλαβε 84 ψήφους. Μάλιστα, ο χαμένος των εκλογών δεν θα είναι ούτε καν μέλος της διοίκησης της οργάνωσης αφού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το 40% των ψήφων, όπως απαιτείται (έλαβε το 37,66).

Όσο για τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Κιλκίς, σε αντίθεση με τη ΝΟΔΕ, εδώ στήθηκε κάλπη παρά το γεγονός ότι είχαμε 9 υποψηφιότητες για τον ίδιο αριθμό θέσεων. Ας δούμε, λοιπόν, πόσες ψήφους πήρε ο καθένας:

Δημήτρης Φωτιάδης (117), Στυλιανός Ταγκαλίδης (109), Χαράλαμπος Γεωργιάδης (101), Ελένη Παπαδοπούλου (71), Χρήστος Σαβρανίδης (48), Παναγιώτης Φυντανίδης (47), Χαράλαμπος Παμπορίδης (34), Χρήστος Σιδηρόπουλος (16) και Γιώργος Καλαντζής (12).

Παιονία

Όπως για τη ΝΟΔΕ, έτσι και για τη ΔΗΜΤΟ Παιονίας δεν χρειάστηκαν κάλπες, με πρόεδρο εδώ για τα επόμενα χρόνια τον μοναδικό υποψήφιο Δημήτρη Σκαντζούρη.

Τα δε μέλη της διοίκησης της οργάνωσης θα είναι τα: Βασίλειος Βογιατζής, Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Δημήτριος Δουλκερίδης, Φώτιος Ελευθεριάδης, Κωνσταντίνος Κουλίνας, Γεώργιος Παπαδόπουλος, Ματθαίος Παπαζαχαρίας και Χρήστος Συνάνεφης.

Σύνεδροι

Δέκα ήταν οι υποψήφιοι, δέκα και οι σύνεδροι που προβλέπονταν να εκλεγούν από το νομό μας, έτσι κι εδώ «κάλπες γιοκ»!

Ιδού και τα ονόματα των συνέδρων: Νίκος Αβραμίδης, Αιμίλιος Δεβετζόπουλος, Ιωάννης Διαμαντίδης, Ευαγγελία Καρύδα-Ιωαννίδου, Παναγιώτης Λαπατίνας, Γιώργος Μπαλάσκας, Κώστας Παπαδόπουλος, Ανέστης Πογέλης, Ευστάθιος Στεφανίδης και Γιάννης Χατζηαποστόλου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν 223 από τα 425 ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Ευχαριστήριο Μηνά

Από τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ευχαριστήριο:

“Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς όλα τα στελέχη της ΝΔ που συμμετείχαν στις εσωκομματικές διεργασίες για την εκλογή νέας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής και των Δημοτικών Οργανώσεων.

Ευχαριστώ τους εκλογείς που προσήλθαν με ενθουσιασμό στο σπίτι τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ως επίσης και τα μέλη της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής, τον Πρόεδρό της Ανδρέα Τρεντζίδη, τη Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη και το Γιάννη Μακρυσόπουλο για τη συμβολή τους στην άψογη εκλογική διαδικασία.

Συγχαίρω θερμά τα νέα μέλη της ΝΟΔΕ και των ΔΗΜΤΟ για την εκλογή τους και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούν με αξιοσύνη και πολλή κομματική δουλειά στις νέες θέσεις ευθύνης τους για το καλό της μεγάλης μας πολιτικής παράταξης.

Ως νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς αναλαμβάνω, βάρη και ευθύνες έχοντας σαφή επίγνωση της κομματικής μου ιδιότητας.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα εγγυηθώ με κάθε τρόπο την Ενότητα και την Ομοψυχία της παράταξής μας, με τη θετική συνεργασία των νέων και άξιων συνεργατών μου.

Στόχος μας είναι να οργανώσουμε μια ανοιχτή, δημοκρατική και συμπαγή Νομαρχιακή Οργάνωση που θα υπηρετεί το κόμμα και τους αγνούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Με σεβασμό στους θεσμούς, στον εκλεγμένο βουλευτή Γεώργιο Γεωργαντά και με κατεύθυνση την κοινωνία και τους νέους ανθρώπους που διψούν για να έχουν πολιτικό λόγο και ρόλο στην πολιτική σκηνή. Το φυτώριο των νέων στελεχών της παράταξης είναι μία πρόκληση η οποία πάντοτε με συγκινούσε και πιστεύω βαθιά ότι η υλοποίηση αυτής της πρότασης μόνο θετικά μπορεί να προσμετρηθεί στη Νέα Δημοκρατία.

Στο βαθμό που μου αναλογεί, δεσμεύομαι ότι δε θα επιτρέψω να ξαναπληγωθεί η παράταξή μας και η αξιοπρέπεια των αγωνιστών της. Διαβεβαιώνω, τέλος, ότι όλοι μας θα κινηθούμε πολιτικά στο φως, και με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει θα αποφύγουμε κακοτοπιές του παρελθόντος.

Οπλιζόμαστε με αποφασιστικότητα, με πολιτικά επιχειρήματα και πειθώ για να φέρουμε πιο κοντά μας τον απλό κόσμο της Νέας Δημοκρατίας από τον οποίο αντλούμε δύναμη και ελπίδα. Έχουμε μπροστά μας πολλή και σκληρή δουλειά, ενδιαφέρουσες εκλογικές αναμετρήσεις σε εθνικό, αυτοδιοικητικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και θα δώσουμε όπως πάντα τον έντιμο και καλό αγώνα για την επικράτηση των ιδεών του κόμματός μας. Η Νέα Δημοκρατία είμαστε όλοι Εμείς.”

Όλοι οι εκλεγέντες πρόεδροι των ΝΟΔΕ

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το 53% των 9μελών συμβουλίων αποτελείται από νέα πρόσωπα, ενώ είχαμε ανανέωση κατά 42% σε ΔΗΜΤΟ και 37% σε προέδρους ΝΟΔΕ.

Από τις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές ανεδείχτησαν και 1.000 νέοι σύνεδροι που θα συμμετάσχουν στο επόμενο συνέδριο της ΝΔ, το φθινόπωρο.

Η πλήρης λίστα με τους εκλεγέντες προέδρους ΝΟΔΕ:

Α’ ΑΘΗΝΩΝ

Α1 ΤΣΟΥΧΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

A2 ΛΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΖΑΧΟΣ

Β’ ΑΘΗΝΩΝ

B1 ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

B2 ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

B3 ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΦΑΙΝΗ

B4 ΑΒΡΑΜΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

B5 ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΝΗΣΩΝ ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΙΒΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΓΛΑΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΒΟΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΦΡΟΣΩ

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΙΛΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΑΝΑΤ. ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΤΡΑΓΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΡΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΑΡΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΧΑΪΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΒΟΙΩΤΙΑ ΛΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΔΡΑΜΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΕΒΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ

ΕΥΒΟΙΑ ΠΟΔΑΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΛΑΘΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΚΑΡΔΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΗΛΕΙΑ ΓΑΒΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΗΜΑΘΙΑ ΠΑΛΠΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΡΚΑΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΛΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΖΑΡΟΥΧΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΑΒΑΛΑ ΔΡΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΣΙΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΔΑΜ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΟΡΔΟΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΦΤΥΡΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΛΑΚΩΝΙΑ ΟΡΦΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΛΑΣΙΘΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΕΣΒΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΣ

ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΗΜΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΝΤΑΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ

ΞΑΝΘΗ ΚΙΑΤΙΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΕΛΛΑ ΟΥΡΑΪΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ – ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

(ΝΕΟΣ – ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ)ΟΥΡΑΪΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ – ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

(ΝΕΟΣ – ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ)

ΠΙΕΡΙΑ ΚΟΥΡΙΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΤΖΙΜΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΡΕΘΥΜΝΟ ΦΟΥΡΦΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΡΟΔΟΠΗ ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΑΜΟΣ ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΡΕΛΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΚΗΣ

ΦΩΚΙΔΑ ΤΖΙΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΑΛΙΚΙΔΙΚΗ ΤΖΙΡΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΧΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΧΙΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

Σχολιάστε