My Twitter Feed

31 Αυγούστου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Καυστικός για τον ανασχηματισμό -

Τρίτη, 31 Αυγούστου, 2021

Αμετακίνητος ο Γ. Γεωργαντάς -

Τρίτη, 31 Αυγούστου, 2021

Αύξηση χρημάτων για το Αρχαιολογικό -

Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2021

Πειραματικό με 80 μαθητές μείον! -

Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2021

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τα ΑΕΙ -

Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2021

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα εμβόλια -

Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2021

Νέα κινητοποίηση για τα εμβόλια -

Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2021

40% λιγότεροι φοιτητές σε Κιλκίς -

Σάββατο, 28 Αυγούστου, 2021

Ο ‘’Λούκα’’ ξανάρχεται στον Θερινό

Από τις πλέον επιτυχημένες επιλογές του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου της φετινής σεζόν η ταινία ‘’Λούκα’’, τρυφερή και συνάμα διασκεδαστική, συγκίνησε το παιδικό κοινό που αιτήθηκε, όπως συμβαίνει πάντα με όλες τις ποιοτικές παραγωγές, την επανάληψή της.

Ο Δήμος Κιλκίς ανταποκρίνεται θετικά στην πρόταση και οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν ξανά στη μεγάλη οθόνη του ‘’Δημητρίου Ζωηρού’’ τις περιπέτειες του Λούκα και του φίλου του Αλμπέρτο στο παραθαλάσσιο χωριό της ιταλικής Ριβιέρας!

Με ώρα έναρξης στις 21:00 ο Λούκα επαναπροβάλλεται στο Θερινό Κινηματογράφο την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου καθώς και την Πέμπτη 2, την Παρασκευή 3 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

Η υπόθεση  

Ο Λούκα είναι ένα τερατάκι που ζει στον βυθό μαζί με τους γονείς και τη γιαγιά του. Περνάει τις μέρες του ως βοσκός ψαριών και συλλέγει αντικείμενα που έχουν χαθεί από τους ανθρώπους, αφού κρυφή επιθυμία του είναι να βγει κάποια μέρα στη στεριά. Όταν τα καταφέρνει, γνωρίζει τον Αλμπέρτο, ένα άλλο αγόρι που σύντομα αποδεικνύεται πως είναι επίσης ένα θαλάσσιο τερατάκι. Οι δυο τους γίνονται καλοί φίλοι και περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Οι γονείς του Λούκα δεν αργούν να ανακαλύψουν πως εκείνος βγήκε στη στεριά και για να τον τιμωρήσουν αποφασίζουν να τον στείλουν μακριά.

Σχολιάστε