My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Κ. Παυλίδης στο συνδυασμό Κυριακίδη

*Μήνυμα Δ. Κυριακίδη για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου.

Ο Κώστας Παυλίδης προσδίδει με τη δυναμική του μια νέα ξεχωριστή παρουσία στο δημοτικό συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), με καταγωγή από τη Μαυροπλαγιά, ο Κώστας Παυλίδης κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θέλοντας να συνεισφέρει στην υπόθεση της πολυεπίπεδης ανάπτυξης του Δήμου Κιλκίς, την οποία και εγγυάται ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Ο Κώστας Παυλίδης έχει πολύπλευρες δραστηριότητες. Είναι εκπαιδευτής όπλων αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας και οπλοτεχνικής, είναι πτυχιούχος βοηθός μικροβιολόγου και μαλάκτη ενώ έχει ασχοληθεί και με τον αθλητισμό ως πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου. Η αγάπη και το μεράκι του για την πολιτιστική μας παράδοση οδήγησε τα βήματά του  στη χοροδιδασκαλία Πολιτιστικών Συλλόγων και είναι χοροδιδάσκαλος στους  Πολιτιστικούς Συλλόγους Γερακαριού, Ευκαρπίας, Παλατιανού, Αργυρούπολης και Δροσάτου.

Ζει στο Κιλκίς με την οικογένειά του.

Μήνυμα Δ. Κυριακίδη για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου η σημερινή (4 Φεβρουαρίου)  και οι σκέψεις μας επικεντρώνονται στην πραγματική αξία της:  στην ευαισθητοποίηση των πολιτών  και στην ανάγκη πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης προκειμένου να αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες επιτυχούς αντιμετώπισης και οι άνθρωποι  που πλήττονται από κάποια μορφή καρκίνου να βγουν νικητές και να συνεχίζουν να απολαμβάνουν το πολύτιμο δώρο της ζωής.

Η πρόληψη, όπως άλλωστε επισημαίνει και η διεθνής ιατρική κοινότητα, είναι ο πιο ασφαλής οδηγός ώστε να περιοριστεί ή και να εξαλειφθεί ακόμη  οποιαδήποτε μορφή καρκίνου και να πάψει να αποτελεί τη δεύτερη κύρια αιτία θανάτου στον πλανήτη.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς Παιονίας ”Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος” σε τοπικό επίπεδο έχει αναπτύξει αξιόλογες δράσεις που διώχνουν το φόβο και το αίσθημα της ηττοπάθειας που ενδεχομένως καταβάλλει τους καρκινοπαθείς και δίνει μηνύματα θάρρους, δύναμης και αλληλεγγύης στην κοινωνία μας.

Ως δημοτικός συνδυασμός και ως ενεργοί πολίτες είμαστε στο πλευρό του και θα επιμείνουμε σε ζητήματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας.  Υιοθετώντας το φετινό μήνυμα της Διεθνούς Ένωσης κατά του καρκίνου “Είμαι και θέλω” λέμε ένα δυνατό Ναι.

 Ναι στην πρόληψη. Ναι, ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

Σχολιάστε