My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Κιλτίδης για τις εκλογές

Σε δήλωσή του για τις δημοτικές εκλογές στο Κιλκίς, ο Κώστας Κιλτίδης τονίζοντας ότι επικράτησε η αποχή και συγχαίροντας τον Δ. Κυριακίδη, υπογραμμίζει ότι η ΝΔ “είναι ταυτόσημη με την αυτοτέλεια και το αδέσμευτο της αυτοδιοίκησης”, προσθέτοντας ότι η παράταξη δεν έχει ανάγκη “από αρρωστημένους κομματισμούς και προσωπικές διαδρομές”.

Η δήλωση Κιλτίδη, που ασφαλώς θα συζητηθεί, έχει ως εξής:

“Με την εκλογή του δημάρχου Κιλκίς έκλεισε η εκλογική διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Νομό μας. Οι αναλύσεις και οι ερμηνείες πολλές, άλλες υποκειμενικές και άλλες αντικειμενικές.

Η αποχή σε αυτές τις εκλογές επικράτησε με ότι σημαίνει αυτό για την λειτουργία του πολιτεύματός μας.

Πέραν των τυπικών συγχαρητηρίων για τον νεοεκλεγέντα Δημήτρη Κυριακίδη, του εύχομαι φώτιση και αντοχές και πάνω από όλα πνεύμα συνεργασίας που είναι νομοτελειακό και σύνθεση προτάσεων για αποτελεσματικότερη διοίκηση.

Η παράταξή μας από υπάρξεώς της στο πολιτικό στερέωμα της χώρας μας είναι ταυτόσημη με την αυτοτέλεια και το αδέσμευτο της αυτοδιοίκησης. Πιστός σ΄ αυτές τις αρχές λειτουργώ και πορεύομαι για τους ανοιχτούς ορίζοντες της παράταξής μας.

Η στάση μου την πρώτη Κυριακή διέσωσε το αποτέλεσμα   των Ευρωεκλογών στο Νομό μας από αρνητικές ή εκδικητικές ψήφους. Η μετέπειτα στήριξή μου στο πρόσωπο του Δημήτρη Κυριακίδη ήταν αυτονόητη, όπως το προδιέγραψα από τις 18 Νοεμβρίου 2018 με τη σχετική τότε δήλωσή μου.

Δεν έχει ανάγκη η παράταξη από αρρωστημένους κομματισμούς και προσωπικές διαδρομές. Η Πατρίδα δοκιμάζεται, οι πολίτες εξουθενωμένοι και απογοητευμένοι αναζητούν ελπίδα χειροπιαστή.          

Πίστη και αγώνας με την Νέα Δημοκρατία.

Για το Κιλκίς και την Ελλάδα!”

Σχολιάστε