My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Κιλκισιακός είναι εδώ και ελπίζει!

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον ΑΟΚ που επικράτησε με 3-1 του Αγροτικού Αστέρα αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τις ελπίδες του για παραμονή στην Γ΄ Εθνική. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη είναι στην ενδέκατη θέση με 30 βαθμούς απέχοντας τρεις πια από τη γραμμή της σωτηρίας, και τη Κυριακή πηγαίνει για ακόμη ένα τελικό στα Τρίκαλα Ημαθίας.

Στο 12′ ο Προβατίδης είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν το γυριστό σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Τέσσερα λεπτά αργότερα καλή φάση για τον Αγροτικό, με τον Αθανασιάδη να σουτάρει και τη μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 32′ ο Μοσχάκης έκανε τη σέντρα και ο Καθάριος με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ. Στο 35′ ο Καθάριος μπήκε από τα αριστερά στη περιοχή και έσπασε στον Λογγινίδη. Αυτός αν και δεν υποδέχθηκε σωστά, με τεράστια ψυχραιμία “έσκαψε” τη μπάλα και την έστειλε στο αριστερό “παραθυράκι” σε ένα γκολ…ποίημα.

Τεράστια φάση στο 45′ για το 3-0, με τον Δρόσο να παίρνει τη μπάλα από το δεξί άκρο της άμυνας, και με μια τρελή κούρσα να βγαίνει τετ-α-τετ όμως να σταματιέται από τον τρερματοφύλακα Καμπά.

Καλύτερα μπήκαν στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι και στο 54′ έφτασαν στη μείωση του σκορ με κοντινό πλασέ του Καπρέτζου. Στο 59′ ο Κολιοφούκας κράτησε το προβάδισμα όταν και απέκρουσε το γυριστό σουτ του Αποστολίδη έξω από τη περιοχή.

Ο ΑΟΚ άρχισε μετά το 65′ και πάλι να ανεβαίνει, και στο 76′ έφτασε και σε τρίτο τέρμα. Έξοχη ενέργεια του Δρόσου από τα δεξιά, σπάσιμο της μπάλας στη καρδία της άμυνας, και ο Καρασίμος με προβολή…αυτοθυσίας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μέχρι το τέλος ο Κιλκισιακός είχε τη κατοχή της μπάλας και δεν κινδύνευσε καθόλου. Τελικός πια την Κυριακή στην Ημαθία με τα Τρίκαλα, μιας και σε περίπτωση νίκης η διαφορά μειώνεται ακόμη περισσότερο.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Καραμπάς, Δρόσος, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Καρασίμος (88′ Τοπαλίδης), Πεοβτίδης, Λογγινίδης (56′ Ιορδανίδης), Παπαδημητρίου, Μοσχάκης (71′ Ραφαελίδης), Καθάριος (61′ Πιπερτζής).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Καμπάς, Ζώτος (46′ Ιωαννίδης), Ζουλούμης, Χατζόγλου, Κεχαγιάς, Ντουνιάς (76′ Κουτούσης), Χειρίτραντας, Χρήστου (41′ Αποστολίδης), Ματζίρης, Αθανασιάδης (80′ Ατζαμιδάκης), Καπρέτζος.

Σχολιάστε