My Twitter Feed

23 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Ο Καζαντζίδης για Μακεδονικό Αγώνα

Με τίτλο “ο Μακεδονικός Αγώνας συνεχίζεται!” από τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς, Αναστάσιο (Σούλη) Καζαντζίδη, εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, δάσκαλος Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, ήταν παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Κιλκίς, σήμερα Κυριακή για την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα.

Ως επίσημος ομιλητής στη Μητρόπολη του Κιλκίς, μετά το τέλος της λειτουργίας, αναφέρθηκε στα ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν τον Μακεδονικό Αγώνα από το τέλος του 19ου αιώνα έως τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 – 1913.

Εξύμνησε τον ήρωα των ηρώων Παύλο Μελά, του οποίου η θυσία ήταν η αφορμή για τον πανεθνικό ξεσηκωμό για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Επίσης έκανε αναφορά στον παππού του πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλέξανδρου Αβραμίδη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τους Κομιτατζήδες στη Γευγελή.

Τέλος επεσήμανε την κατακραυγή που υπάρχει στην Ελλάδα για την συμφωνία των Πρεσπών με τα Σκόπια και κατακεραύνωσε την επιλογή της κυβέρνησης να τοποθετήσει την καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Ιωαννίδου – η οποία έχει πει ότι είναι φαντασιώσεις των Ελλήνων ότι η Μακεδονία είναι ελληνική!!!- στην μικτή επιστημονική επιτροπή Ελλάδας – Σκοπίων που θα μελετήσει τα βιβλία ιστορίας που διδάσκονται στις δυο χώρες και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε αυτά!

Έκλεισε την ομιλία του με τη φράση : Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Σχολιάστε