My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Καζάκης σε Αντιπεριφέρεια Κιλκίς

Ο Δ. Καζάκης συνομιλεί μ` εργαζόμενους στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς

Ο Δ. Καζάκης συνομιλεί μ` εργαζόμενους στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς

Τους προβληματισμούς και την ανησυχία τους για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, εξέφρασαν εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν χθες Τρίτη 3 Δεκεμβρίου με τον Γ. Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη και το κλιμάκιο του Μετώπου, που τον συνοδεύει.

Ο κ. Καζάκης επισήμανε ότι «η χώρα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και έχει φθάσει σ’ ένα σημείο που δεν είναι εφικτός ο οποιοσδήποτε σχεδιασμός, διότι για όλα όσα εφαρμόζει η δημόσια διοίκηση δεν αποφασίζουν οι αρμόδιοι υπουργοί, αλλά οι δανειστές».

«Αν δεν απαλλαγούμε απ’ αυτό το καθεστώς, δεν μπορούμε να σχεδιάσουμε απολύτως τίποτα» τόνισε ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι «το θέμα είναι εθνικό και από τη στιγμή κατά την οποία η χώρα τελεί υπό κατοχή, δεν χωρούν ιδεοληψίες και ο αγώνας πρέπει να είναι εθνικοαπελευθερωτικός».

Αναλύοντας ο Δημήτρης Καζάκης τις τρέχουσες εξελίξεις αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων:

– στην επικείμενη επιβολή αντικειμενικής αξίας στα αγροτεμάχια, με αποτέλεσμα να μετατραπούν σε εμπορικά ακριβώς επειδή θέλουν «να ξεπουλήσουν το οικόπεδο»

– στις διευκολύνσεις για πρόωρη συνταξιοδότηση που προσφέρονται σκοπίμως στους εργαζόμενους, δεδομένου ότι από 1/1/2015 προβλέπεται να εφαρμοστεί το καθεστώς της εγγυημένης σύνταξης των 360€

– στις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων και τις δυσμενέστατες επιπτώσεις στον ιδιωτικό τομέα (για κάθε μια απόλυση Δ.Υ. χάνονται 4-5 θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα)

– στη σκοπιμότητα που υποκρύπτουν οι επιλογές των συνδικαλιστικών ηγεσιών που περιορίζουν τους εργατικούς αγώνες μόνο σε κλαδικά αιτήματα.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους, αναφέρθηκαν ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στη δημόσια διοίκηση και στην εξέλιξη της οικονομίας.

Το κλιμάκιο του Ε.ΠΑ.Μ. δεσμεύτηκε για μια πιο οργανωμένη συνάντηση του κ. Καζάκη με τους εργαζόμενους, μετά από συνεννόηση μαζί τους.

Σχολιάστε