My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Θ. Παραστατίδης κοντά σε νέα πολιτική κίνηση

parastatidis-3Στην παρουσίαση της νέας πολιτικής κίνησης «Η Κοινωνία Πρώτα» παρευρέθηκε χθες Τετάρτη 24 Απριλίου κι ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς, Θόδωρος Παραστατίδης, ο οποίος δήλωσε ότι θα είναι κοντά και δίπλα στην κίνηση και ότι στο μέλλον θα αποσαφηνιστεί η θέση του εντός της.

Η κίνηση, την οποία παρουσίασαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς, μαζί με τα μέλη της συντονιστικής της επιτροπής, τοποθετείται στον χώρο της Αριστεράς και είναι υπέρμαχη μιας Ευρώπης της αλληλεγγύης αλλά αντιμετωπίζειτο ευρώ ως εργαλείο και όχι ως αυτοσκοπό. “Το κέντρο είναι μόνο γεωγραφικός τόπος», τόνισε ο Οδυσσέας Βουδούρης, ενώ ο Πάρις Μουτσινάς πρόσθεσε: «Δεν είμαστε η δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ ούτε η αριστερά της ΔΗΜΑΡ».

Σε επίπεδο συνεργασιών οι υπεύθυνοι της Κίνησης δηλώνουν ότι έχουν αρχίσει να ρίχνουν γέφυρες προς τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας παράλληλα ότι αποτελεί διακριτό εγχείρημα. “Αντίπαλός μας δεν είναι άλλος από την τρικομματική», υπογράμμισε ο κ Βουδούρης.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μόνο ημέρες, ο Ανδρέας Νεφελούδης, που επίσης είχε αποχωρήσει από την ΔΗΜΑΡ, δημιούργησε μαζί με άλλους διαγραφέντες από το κόμμα, την πρωτοβουλία «Αριστερή Προοπτική».

Η δομή της κίνησης θα διατυπωθεί πλήρως στις αρχές του καλοκαιριού ύστερα από μια πανελλαδική συνδιάσκεψη. “Δεν αποσκοπούμε σε μια πυραμιδοειδή κομματική συγκρότηση αλλά σε ένα νέο σχήμα που θα έχει δικτυακή μορφή για να βρίσκεται πιο βαθιά στην κοινωνία”, είπε ο κ. Βουδούρης.

Στην αμέσως επόμενη χρονική περίοδο προγραμματίζονται περιφερειακές διασκέψεις στην επαρχία ώστε να κοινοποιηθεί η κίνηση στο ευρύ κοινό και να αποκτήσει μαζικότητα.

Σχολιάστε