My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Ευαγγελισμός στο Κιλκίς

mitropoli-kilkis1Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα καθώς και τις ανάλογες τιμές, όπως αρμόζει στην ημέρα, εορτάστηκε η μεγάλη Θεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου αλλά και της Εθνικής μας παλιγγενεσίας στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου.

Το πρωί της 25ης Μαρτίου τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, συμπαραστατούμενος από τους ιερείς της πόλεως και τους διακόνους.

mitropoli-kilkis2Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ομίλησε επίκαιρα για το νόημα της διπλής εορτής ενώ έπειτα τελέσθηκε η καθιερωμένη Δοξολογία επί τη Εθνική εορτή της Επαναστάσεως του 1821, και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από την διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Παρθένα Δουλκερίδου.

Ακολούθησε η Επιμνημόσυνη Δέηση και η κατάθεση των στεφάνων στο μνημείο μπροστά από το Δημαρχείο ενώ αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος παρακολούθησε την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην κεντρική οδό της 21ης Ιουνίου παρά τη συνεχή βροχή.

Στις λατρευτικές και εθνικές εκδηλώσεις συμμετείχε πλήθος Κιλκισιωτών, παρόντων των πολιτικών, στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστικών αρχών του τόπου καθώς και εκπροσώπων των φορέων του Νομού.

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Σχολιάστε