My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ο ΕΕΣ Κιλκίς στην Αθήνα …με Αγάπη!

Από τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα 26 Ιουλίου το μεγάλο ταξίδι της «Φλόγας της Αγάπης». Η τελετή έναρξης της 17ης Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε σε κλίμα γιορτής και συγκίνησης, παρουσία πλήθους κόσμου, εθελοντών και επισήμων.

Το παρών έδωσαν και αντιπροσωπεία μελών του τοπικού τμήματος Κιλκίς συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή “Αγάπης” της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) διαμηνύοντας πως η ερυθροσταυρίτικη οικογένεια είναι πάντοτε παρούσα σε θέματα ευαίσθητα που απασχολούν όλους μας.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνιος Αυγερινός στο λόγο του τόνισε πως μέσω της εκδήλωσης αυτής ο ΕΕΣ τιμά τον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη ο οποίος ενσαρκώνει πανανθρώπινες, διαχρονικές αρχές και αξίες όπως η αλληλεγγύη, ο σεβασμός, η αγάπη και η προσφορά προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Το τοπικό τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την άρτια διεξαγωγή της εν λόγω δράσης και συν διοργάνωσης μεταξύ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Δελτίο τύπου του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Σχολιάστε