My Twitter Feed

11 Μαΐου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο ΕΕΣ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά…

Το ΔΣ του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς με αφορμή την ολοκλήρωση της διανομής των πασχαλινών δεμάτων αγάπης προς στις 350 ωφελούμενες οικογένειες που υποστηρίζει ανελλιπώς, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά  :  

*Την κεντρική διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Aντώνιο Αυγερινό, ο οποίος όπως πάντα αφουγκράζεται και δίνει άμεσα λύση σε όλες τις ανάγκες του. Για το φετινό Πάσχα παραδόθηκαν  στο Τμήμα μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διάρκειας.

*Την εταιρεία μανιταριών ΚΕΧΑΓΙΑΣ Α. Ε. για τη προσφορά 150 κιλών μανιταριών προς τις ωφελούμενες οικογένειες του τμήματος καθώς και για την οικονομική ενίσχυση ύψους 1000 ευρώ για αγορές αγαθών.

*Τη βιομηχανία ανελκυστήρων Kleemann που για ακόμη μια φορά στέκεται αρωγός στο κοινωνικό έργο που επιτελεί το τμήμα, προσφέροντας  επιταγές για αγορές αγαθών συνολικής αξίας 800 ευρώ.

*Την Τεχνική Εταιρεία Κατασκευής Δικτύων Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας του ΔΕΔΔΗΕ Α. Ε. Με την επωνυμία “Balkan ELECTRIC” κ τον κύριο Γιώργο Ζώτο προσωπικά για την δωρεά υλικών απαραίτητων για τις δράσεις του τμήματος.

* Τη μεταφορική εταιρεία του κ. Σαραντόπουλου Σπυρίδωνα για τη δωρεά  μεγάλης ποσότητας σε πατάτες και τυρί.

*Τα ελληνικά σούπερ μάρκετ “Γαλαξίας” για τη πολυετή  στήριξη τους στο κοινωνικό έργο του ΕΕΣ Κιλκίς με τη συνεχή δωρεά τους σε διάφορα είδη πρώτης ανάγκης.

*Την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης που για ακόμη μια φορά στέκεται αρωγός στο κοινωνικό έργο που επιτελεί το τμήμα, προσφέροντας επιταγές συνολικής αξίας 150 ευρώ.

*Τις κυρίες Σουλτάνα Βεργή και Μουζάκη Μαριέτα για τη διαρκή τους οικονομική στήριξη σε κάθε εγχείρημα του Περιφερειακού Τμήματος.

* Την κ. Αναστασία Κιουρτσίδου για τη διαρκή της προσφορά στο κοινωνικό έργο του ΕΕΣ με τη προσφορά κρέατος και ειδών πρώτης ανάγκης.

*Την Αυγοδιατροφική Α. Ε. για την ευγενική του χορηγία σε μεγάλη ποσότητα πασχαλινών αυγών προς τις ωφελούμενες οικογένειες του τμήματος.

*Την εθελόντρια κοινωνικής πρόνοιας κ. Καραγεωργίου Ελένη που για τρίτη χρονιά διέθεσε το χρόνο της για την κατασκευή των πασχαλινών λαμπάδων.

 

Σχολιάστε