My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Δ. Λουπεΐδης με τον Δ. Τσαντάκη

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του ΛΟΥΠΕΪΔΗ (ΛΟΥΠΕ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:

Ο Δημήτρης Λουπεΐδης, κατάγεται από την Πλαγιά και διαμένει με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους στο Κιλκίς. Ένας δυναμικός και αεικίνητος άνθρωπος των κοινών, συνεισφέρει με την εμπειρία και τη ζωντάνια του στον αγώνα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη για το ισχυρό Κιλκίς και τα όμορφα χωριά μας που αγαπάμε.

Δοκιμασμένος αυτοδιοικητικός αγωνιστής, είχε εκλεγεί από τους δημότες στον πρώην Δήμο Χέρσου, για τρεις συνεχόμενες θητείες, ως δημοτικός σύμβουλος και είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος εκεί. Ο Δημήτρης Λουπεΐδης είναι ο αυθεντικός άνθρωπος που εκπέμπει ενεργητικότητα και αισιοδοξία. Έχει συνδράμει ως συνδικαλιστής και αθλητικός παράγοντας για το καλό και δίκιο του τόπου, χωρίς να στοχεύει στην ικανοποίηση προσωπικών ή κατευθυνόμενων συμφερόντων.

Είναι ένας βιοπαλαιστής της κοινωνίας μας που έχει δοκιμαστεί κι επιτύχει στην πάλη της ζωής ως έμπορος και σήμερα ασχολείται με κόπο, υπομονή, επιμονή και θέληση με την καλλιέργεια της γης. Καλωσορίζουμε τον δραστήριο Δημήτρη Λουπεΐδη στην ανεξάρτητη ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Μακριά από σκοπιμότητες και κομματικές παροτρύνσεις, αλλά μαζί με τους ανθρώπους του Δήμου μας, γνωρίζουμε, ενδιαφερόμαστε και προχωράμε σταθερά με μόνο όραμα και στόχο τον καθαρό αγώνα μας για έναν Δήμο Κιλκίς που θα στηρίζεται στους δημότες και θα τους παρέχει περισσότερα έργα παρά υποσχέσεις.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε