My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ο δρόμος έχει (ακόμα) ιστορία

Στον “αέρα” το τμήμα Κιλκίς – Μαυρονέρι – Σισμανίδης: Έβαλα στοίχημα ότι δεν θα γίνει ποτέ!

dromos-001Το έργο κατασκευής του δρόμου Κιλκίς – Μαυρονέρι έπρεπε να ολοκληρωθεί μέσα στο 2016 αλλά δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα οδεύσει για μικρή ή μεγάλη παράταση.

Όσοι κινούνται στο εν λόγω κομμάτι του δρόμου Κιλκίς – Θεσσαλονίκης βλέπουν επί μήνες να παραμένει βαλτωμένο το έργο απ` την είσοδο του Κιλκίς ως την Κρηστώνα, ενώ βέβαια δεν υπάρχει ουδέν δείγμα έναρξης εργασιών στο υπόλοιπο τμήμα της οδού ως το Μαυριονέρι.

Έτσι, το έργο για την υλοποίηση του οποίου είναι υπεύθυνη η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας ακολουθεί τη μοίρα του κομματιού Μαυρονέρι – Ν. Σάντα, για το οποίο ως γνωστόν χρειάστηκαν …αρκετά χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί.

Την απαισιοδοξία του για την υλοποίηση του έργου εξέφρασε …στο έπακρο κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, ο δήμαρχος Δ. Σισμανίδης. “Έβαλα στοίχημα ότι το έργο του δρόμου προς Μαυρονέρι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Μάλιστα, τσακώθηκα στην Περιφέρεια γι` αυτό”, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι το ίδιο θα συμβεί και με το κομμάτι Ν. Σάντα – Κόμβος Μυγδονίας!

 

Σχολιάστε