My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γ. Γεωργαντάς με Σαμαρά και Καραμανλή

Ο βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεωργαντάς, συμμετείχε την περασμένη Παρασκευή 11 Μαίου στη συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και στην ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στους νεοεκλεγέντες βουλευτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γεωργαντάς στο περιθώριο της συνεδρίασης είχε εγκάρδια ολιγόλεπτη συνομιλία τόσο με τον κ. Σαμαρά όσο και με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή.

Σήμερα Δευτέρα 14 Μαίου ο κ. Γεωργαντάς θα βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα καθώς ο κ. Σαμαράς προσκάλεσε όλους (εν συνόλω 37) τους πρωτοεκλεγέντες  βουλευτές της Ν.Δ. με τους οποίους επιθυμεί να έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση όπου και βεβαίως θα κατατεθούν οι θέσεις και απόψεις των νέων βουλευτών  ενόψει και των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην ομιλία του στην νέα Κ.Ο. του κόμματος ο0 κ. Σαμαράς αφού ανέλυσε και αξιολόγησε το αποτέλεσμα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών αναφέρθηκε στην  υπεύθυνη στάση του κόμματος κατά τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών και της ανάγκης σχηματισμού κυβέρνησης.

Ειδικότερα τόνισε:

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε να αποτρέψουμε τις εκλογές γιατί δεν θέλουμε ο λαϊκισμός να βλάψει κι άλλο τη χώρα. Αν γίνουν εκλογές, που επαναλαμβάνω δεν πρέπει να γίνουν, το δίλημμα θα είναι καθαρό: ανάμεσα στο αντιευρωπαϊκό μέλλον της αριστεράς που βγάζει την Ελλάδα από το ευρώ από τη μία, και το ευρωπαϊκό μέτωπο που θέλει την Ελλάδα μέσα στο ευρώ και την ανάπτυξη, από την άλλη».

Η χαλαρή ψήφος στρέφεται στα μικρά κόμματα, όταν είναι ακριβώς αυτό: μικρά! Όταν κανείς δεν φοβάται ότι μπορούν να κυβερνήσουν. Όταν πάψουν να είναι «μικρά» κι αρνούνται να αναλάβουν ευθύνες διακυβέρνησης, τόσο μπαίνουν στο μικροσκόπιο όλες οι θέσεις τους. Κι αν δει κανείς τι «μπουμπούκια» υπάρχουν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σας βεβαιώνω ότι πολλοί που τον ψήφισαν θα φύγουν τρέχοντας. Και να είστε σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός θα πληροφορηθεί όλες αυτές τις περίεργες θέσεις στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»

Τέλος ο κ. Σαμαράς απηύθυνε εκ νέου προσκλητήριο στις δυνάμεις της κεντροδεξιάς: «Το Ευρωπαϊκό μέτωπο θα συγκροτηθεί ακόμα από προσκλητήριο, που κάνουμε και από πρωτοβουλίες που θα πάρουμε για να υπάρξει και ενότητα σε όλη την κεντροδεξιά κλίμακα».

Πηγή: Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά

Σχολιάστε