My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ο γιορτασμός της 21ης Ιουνίου

parelasi-kilkis2Με την δέουσα λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η 101η επέτειος της Μάχης του Κιλκίς και η απελευθέρωση της πόλης.

Το πρωί μετά την επίσημη έπαρση της σημαίας στη ΛΑΦ ΚΙΛΚΙΣ, έλαβε χώρα στη Μητρόπολη η επίσημη δοξολογία, για ν` ακολουθήσει στο Στρατιωτικό Μουσείο Κιλκίς η τελετή της Μάχης του Κιλκίς με επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων, ενώ ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου.

parelasiΟι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων που άρχισε στις 12:00, επί της οδού 21ης Ιουνίου.

Στις εκδηλώσεις, την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Γεώργιος Ορφανός, ενώ παρόντες ήταν και ο μητροπολίτης Κιλκίς Εμμανουήλ, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αναπληρωτής δήμαρχος Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γκουντενούδης, οι parelasi-kilkis2βουλευτές Γεώργιος Γεωργαντάς και Θεόδωρος Παραστατίδης, οι διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας, αρχές και φορείς της ευρύτερης περιοχής και πλήθος κόσμου.

Τους εορτασμούς παρακολούθησε και η Διοίκηση της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ», και προσωπικό από το Επιτελείο και τις Μονάδες της. Στο σύνολο των εκδηλώσεων συμμετείχαν ενεργά τμήματα του Σχηματισμού.

Σχολιάστε